2777
2789
عنوان

کتاب ملت عشق رو خوندم 😕

147 بازدید | 21 پست

نمیدونم خیلی تعریفشو شنیده بودم

ولی خوندم متاسفانه اصلا خوشم نیومد من مولانا رو خیلی دوست دارم ولی این کتاب انگار به عرفان شمس و مولانا یه نگاه دیگه داشت که درخورشون نبود 

داستان فرعی اللا هم اصلا برام قابل باور نیست رسما داشت خیانت رو گوگولی نشون میداد 🫠

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال خوندم خوشم اومد 

اللا را هم دوست داشتم 

چون شوهرش خیانت میکرد خودشم به سمت اون مرد کشیده شد اولش که در حد چت اینا بود بعد هم ک طلاق گرفت و رفت پی زندگیش 

من که خیلی خودمو میزاشتم جاش 

احساس میکنه ادم ی روزی باید ی تغییری در زندگیش انجام بده تا اونایی که دست کم گرفتنش مت‌جه بشن دقیقا مثل اللا 

با حرف اولت موافق نیستم چون قشنگ بود بنظرم

شاید سلیقه ها متفاوته 

من تو کتاب های  متفرقه دیگه در مورد مولانا خوندم خیلی بار معنوی و عرفانی شخصیت مولانا رو پر رنگ و بزرگ کرده بود اینکه چطور مولانا کاملا توحید رو درک کرده 

اما اینجا حس کردم داره مولانا رو شخصیتی نشون میده که قبل اشنایی با شمس مغروره و بعد از اون کامل مجنون میشه 

رفتار های شمس و کیمیا رو هم درک نکردم اصلا 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

داستان فرعی الله؟ توی همون کتاب ملت عشقه این داستان که میگی؟

داستان فرعی زنی به اسم اللا 

اره کتاب ابکی ایه اگه میخوای مولانا رو بشناسی باید شعرهاخودشو بخونی

بله من زیاد خوندم در موردشون زاویه نگاه این کتاب با مولانا با همشون فرق داشت

من پارسال خوندم خوشم اومد اللا را هم دوست داشتم چون شوهرش خیانت میکرد خودشم به سمت اون مرد کشیده شد ...

خب با همین مشکل دارم 

شوهرش ادم خیلی بدی بود خیانتکار بود اما خیانت طرف مقابل مجوز خیانت اللا نبود 

کاملا چت میکرد و میگفت دوستی ما افلاطونیه 

وقتی هم تو هتل به دیدن عزیز رفت هنوز همسر شوهرش بود !

شاید سلیقه ها متفاوته من تو کتاب های متفرقه دیگه در مورد مولانا خوندم خیلی بار معنوی و عرفانی شخصیت ...

اگه دنبال کتاب عمیقی در رابطه با مولانا هستید، کتاب "با پیر بلخ" را بخونید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب با همین مشکل دارم شوهرش ادم خیلی بدی بود خیانتکار بود اما خیانت طرف مقابل مجوز خیانت اللا نبود کا ...

اوهوم 

اول باید طلاق میگزفت بعد ادامه میداد 

من جزییاتشا یادم نیست