2777
2789
عنوان

کتاب ملت عشق رو خوندم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
من خیلی وقته کتاب نخوندم، میشه چند تا خوبشو که سخت و سنگین نباشه بهم معرفی کنی؟ ممنون میشم

متاسفانه این چند وقت فقط سنگین خوندم جوری که خودم هنوز تو شوکم

کتاب کوری فوق العاده بود و خیلی سنگین و گاهی منزجز کننده

کتاب انسان در جستجوی معنا رو شروع کردم و هی وسطاش میبندم چون حالم بد میشه واقعا تلخه

کتاب پاستیل های بنفش رو خوندم البته کودکانه بود اما جالب بود برام 😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

اگه دنبال کتاب عمیقی در رابطه با مولانا هستید، کتاب "با پیر بلخ" را بخونید.

ممنون از معرفی تون 

کتاب من بادم و تو آتش رو هم گذاشتم بخونم در مورد شمس و مولانا نمیدونم عمیقه یا آبکی 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از معرفی تون کتاب من بادم و تو آتش رو هم گذاشتم بخونم در مورد شمس و مولانا نمیدونم عمیقه یا آب ...

خواهش می کنم. این کتاب در واقع کاربرد مثنوی در خودشناسی هست. خیلی کتاب خوبیه.

کتابی که شما نوشتید را نخوندم هنوز. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خواهش می کنم. این کتاب در واقع کاربرد مثنوی در خودشناسی هست. خیلی کتاب خوبیه.کتابی که شما نوشتید را ...

ممنونم 🌸

افتضاحِ.. اگر نقدش رو بخونی...

بله انگار ادبیات ترکیه هم شبیه صنعت فیلماشه 😅