2777
2789

سلام قشنگا روزتون بخیر ما دیروز غروب مهمون داشتیم این خانم همراه دخترش اومده بود خونه ی ما من هم به شدت خسته بودم از باشگاه اومده بودم برق نبود اومده بودن کولر گازی نصب بکنند اصلا یه وضعی این خانم تا میاد به همه چیز گیر میده رفتارش خیلی زشت نامناسب هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت دلم نخواست و به خودم اجازه نمیدم به کسی بی احترامی بکنم چون تربیتم اینجوری نیست اما این خانم خیلی بد ذات اومده به مامانم میگه وای چرا انقدر این بچه لاغر شده مگه غذا نمیخوره چیزی مصرف می‌کنه😐؟؟ یا میگه نمیخوای شوهر بکنی گفتم من تازه هجده سالمه خیلی خیلی زود گفت نه میترشی ها یعنی اعصاب من ریخت بهم این زن بابام در اومد بهش گفت دختر من علاقه ای نداره مثل بچه های شما زود ازدواج بکنه من می‌خوام ور دل خودم باشه بابام خیلی رو من حساسه دیگه الان دیدم مامانم میگه پیام داده تو واتساپ امیدوارم بمیرید آخه یکی نیست بگه ما که هیچی به تو نگفتیم این چه رفتاری یا از مامانم میپرسه کولرتون چقد خریدید اون طلاهات چیکار کردی به خدا بعضی مواقع حس میکنم این مادرشوهر مامانمه

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ نسبتی داره باهاتون

عمه بابام 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

چه نسبتی داره باهات؟چقدر عوضیه

عمه بابام خیلی به شدت