2777
2789
عنوان

بنظرتون زنگ بزنم بگم جایگزین بزارن

187 بازدید | 25 پست

من بعد از سالیان سال یه بار امسال قسمت شد که با کاروان برم کربلا 

اونوقت مامانم کلی آیه یس خوند خطرناکه ول‌کن 

قرار بود امروز برم برای پاسپورت اقدام کنم یه جوری از دیشب تا حالا اخم کرده انگار اصلا راضی نیست که برم 

نمیدونم چرا هروقت میخوام برم جایی زانوی غم بغل میکنه 

گفتم سال بریم گفت نه کربلا به من نیومده 

آبجیم میگه مامان ما چرا نمیریم میگه اندازه ابجیت شدی میری 

بنظرتون زنگ بزنم کنسل کنم ؟؟؟

یکی دیگه رو جام بزارن

اینم یهویی شد من خیلی دوست داشتم برم کربلا امسال کلا به دلم افتاده بود

کنسل نکن و مادرت رو راضی کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین واقعا خیلی خطرناکه ویروس هم هست و هم گرمه 

بزار تو بهار یا پاییز برو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو بعدا تو دلت میمونه ناخودآگاه نسبت به مامانت کینه به دل میگیری میونتون خراب میشه،ولی اگه بری یکم دلخور میشه زود یادش میره

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میگم امام حسین دیگه طلبیده سه ساله که خیلی دوست دارم برم

مامانت رفته تاحالا؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حتمن برو.

فقط کافی یبار بری.بعدش مشتاقانه و بیقرار هرسال راهی میشید

مادرتو یجور راضی کن...بگو دعات میکنم.برات زیارت میکنم جات...

خواهرتم وعده بده براش سوغاتی میاری  قانعش کن یجور

حیفه .حالا ک برات فراهم شده و طلبیده نری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه

پس احتمالا بخاطر همونه. 😂😂😂

حتمن برو.فقط کافی یبار بری.بعدش مشتاقانه و بیقرار هرسال راهی میشیدمادرتو یجور راضی کن...بگو دعات میک ...

اهوم خیلی دوست دارم برم یه روز دوستم یهویی بهم زنگ زد گفت عکس کارت ملی و شناسنامتو بفرس میخوایم بریم کربلا من داشتم ذوق مرگ میشدم