2777
2789

سلام روز خوش ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی مهمه واسم

دوستان ما خونمون ویلاییه و همیشه ب همه گربه هایی ک حیاطمون میومدن غذا می‌دادیم و گهگاهی زیر شیروانی خونه‌مون میموندن و میرفتن ...

چند وقت پیشم ی گربه نر اومد حیاطمون من غذا دادم بهش رفت و ۲ هفته بعد برگشت حیاطمون من باز بهش غذای خشک دادم ولی اینبار نرفت !

ما مشکلی نداشتیم باهاش چون حیاطمون میموند و کلا گربه دوستیم ، نازش میکردیم هر روز ، آب و غذاشم می‌دادیم خلاصه ک بهش عادت کردیم اونم ب ما ...

جوری ک دیگه اصلا بیرون از حیاط نمیره !

الان ۲.۳ ماه از اومدنش گذشته و ما فردا عازم سفریم میخواستم بدونم این گربه اگه چند روز گشنه بمونه میره بیرون غذا پیدا کنه یا نه ؟ نیایم ببینیم مرده ؟

عزیزم😍😂

خودش میره غذا پیدا میکنه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

از بچگی که بزرگ نکردی؟ اگه بزرگ نکردی نگران نباش خودش پیدا میکنه غذا

ما هم خونمون ویلاییه عادت کرده یه گربه هر روز میاد میو میو میکنه غذا بدهخیلی پرروئه فقط گوشت میخوره چربی هم داشته باشه نمیخوره😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی که بزرگ نکردی؟ اگه بزرگ نکردی نگران نباش خودش پیدا میکنه غذا ما هم خونمون ویلاییه عادت کرده ...

نه از بچگی بزرگش نکردم ، ۲.۳ ما پیش یهویی اومد حیاطمون دیگه نرفت اصلا نمیره بیرون ک خودش چیزی بخوره هر غذایی هم نمیپسنده آقا 😶