2777
2789
عنوان

حقم نبود😭

147 بازدید | 28 پست

من نمرات نهاییم پایین تر از ۱۵ نبود سه تاشو اعتراض زدم حقم داشتم جون مثلا فارسی ۱۹ میشدم ۱۶ داده بودن الان نگاه کردم ۱ کم شده هر کدوم یا نیم از صبح گریه افسرده شدم که من واسه کی میخونم آخرش روانم نابود میشه😭😭آخرشم اونایی درمیان ک سهمیه دارن و مخن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی خدا 

منم اعتراض زدم دیروز نمیشه برگردونم؟💔�😭

همه دارن میگن کم شدن این چه وضعیه 

ارغوان، می‌بینی؟ به تماشاگه دیوانگی ما آمده‌اند...  🌾🍂                                                                                                     " لطفا درخواست دوستی ندید (آقایون) " نی نی سایت برای من فضای امنی بود که توی فضای مجازی پیدا کردم ... خرابش نکنید پس انقدر درخواست ندید . 

اینقدر نگین چرا سهمیه..اونی که مثلاً باباش جانبازه بخاطر این مملکت عضوی از بدن شو از دست داده حقشه ک ...

ببین این حق نیستتت میفهمییی؟بره یه جای دیگ مزایا داشته باشه به درس چه ربطی داره ها

اعتراض نمره ریسکیه

من بهم همه درس ها رو داده بودن ۱۵ 💔😭

مجبورم بودم اعتراض بزنم ...عربی ریاضی تاریخ ....

اینا همش ۱۵ و  ۱۶ بود ...

فارسی ۱۶/۷۵ داده بودن ولی مطمئنم ۱۷ میگرفتم...

ارغوان، می‌بینی؟ به تماشاگه دیوانگی ما آمده‌اند...  🌾🍂                                                                                                     " لطفا درخواست دوستی ندید (آقایون) " نی نی سایت برای من فضای امنی بود که توی فضای مجازی پیدا کردم ... خرابش نکنید پس انقدر درخواست ندید . 

اینقدر نگین چرا سهمیه..اونی که مثلاً باباش جانبازه بخاطر این مملکت عضوی از بدن شو از دست داده حقشه ک ...

بستگی داره به بچه

وگرنه ممکنه با این کار ن تنها حق کسیو نداده باشن،بلکه حق کسیو خورده باشن هم!