2777
2789
عنوان

حقم نبود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولت میتونه پول بده اینا رو بزاره کلاس رایگان رایگان کنکوری و بهشون هرچی می خوان بده !

ما اصلا مشکلی نداریم ازشون حمایت بشه ولی نه به این طریق سهمیه گنکور !

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

نمیدونم شانس من بود یا چی😭

نه کلا به همه کم دادن

من سال پیش اصلا اعتراض نزدم که خیلی ها اعتراض زده بودن افزایش نمره داشتن

حالا که امسال اعتراض زدم خیلی ها کاهش نمره داشتن...

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

اصلا عادلانه نیست خدا بگم چیکار کنه😭

اصن خودت فکر کن:چون باباش چیزیو از دست داده،یچه اش باید به دست بیاره😐🙄🙄🙄😂😂😂😂الزاماااااا

خنده دار و بی منطق نیست؟

چنان مصمم میگه حقشه!که انگار تا حالا با سهمیه ایای بی‌سواد و بی مسئولیت رو به رو نشده

اصن خودت فکر کن:چون باباش چیزیو از دست داده،یچه اش باید به دست بیاره😐🙄🙄🙄😂😂😂😂الزامااااااخنده ...

خیلی خنده داره چه ربطی اصلا به درس داره؟؟؟

من درک نمیکنم اصلا یه جای دیگ مزایا داشته باشه اصلا به درس چه ربطی داره جانبازی

خیلی خنده داره چه ربطی اصلا به درس داره؟؟؟من درک نمیکنم اصلا یه جای دیگ مزایا داشته باشه اصلا به درس ...

هموووون

فکر سهمیه چطور زد به سرشون؟چون گفتن آقا این بچه ها خلا هایی براشون ایجاد شده که شرایط معمولی ندارن درس بخونن،خب برید اینارو حل کنید،این خلا ها رو پر کنید ،اینطوری با بقیه یر به یرن!همه مثل هم ،تا(شرایط)درست بشه و ببینیم کی لیاقت داره کی نداره

یه راست رفتن گفتن،خب‌ بسم الله الرحمن الرحیم والضالیننننن

ینی وسط کار هیچی

خیلی خنده داره چه ربطی اصلا به درس داره؟؟؟من درک نمیکنم اصلا یه جای دیگ مزایا داشته باشه اصلا به درس ...

سهمیه یه قضیه است چرا مغلطه میکنی و بیشتر تلاش نمیکنی؟

۲۰در۲د یه رشته رو سهمیه های ها میرن تو کل کشور

۸۰درصد بقیه چی؟خب قطعا کسی که نمره اش ۱۹و۲۰و تلاش بیشتری کرده و سهمیه نداره میره توی اون ۸۰ درصد شما هم تلاشتو بکن خودت رو بکشی بالا چون نمره ۱۵ و اینا اصلا نمره تاپی نیست عزیزم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهمیه یه قضیه است چرا مغلطه میکنی و بیشتر تلاش نمیکنی؟۲۰در۲د یه رشته رو سهمیه های ها میرن تو کل کشور ...

عزیز تو میدونی من تلاش کردم نکردم?من شب ها نخوابیدم خوندم برای همون دلم میسوزه دو درسم ۱۵ و یکی ۱۷‌.۷۵ شده بود اعتراض زدم 

شما همون کسایی هستی ک سهمیه داری و از روی مردم رد میشی حلالتون نباشه ک بدون تلاش الان همین حرفا رو به امثال من می‌زنید و صحبت از تلاش میکنید! آدمای بی سوادی مثل شما خوشانتون باشه خدانگهدار ریپلی نکن

عزیز تو میدونی من تلاش کردم نکردم?من شب ها نخوابیدم خوندم برای همون دلم میسوزه دو درسم ۱۵ و یکی ۱۷‌. ...

اگه هم سهمیه ندارم و  الکی داری نفرین میکنی ان شالله ارزوی پیشرفت بمونه تو‌دلت تاابد که یادت بشه مثل پیرزنای ۱۰۰ساله نشینی نفرین کردن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هموووونفکر سهمیه چطور زد به سرشون؟چون گفتن آقا این بچه ها خلا هایی براشون ایجاد شده که شرایط معمولی ...

زندایی من ۵۰درصد سهمیه داره از دم بی سواد بواسطه اون فرهنگیان درمیاد!