2777
2789

عموم سرطان گرفته تروخدا براش دعا کنید خیلی نارحتم لطفا لطفا لطفا لطفا براش دعا کنید تنها کسی بود که تو فامیلام خوب بود🥺😭هعیییییی خدایا

خدایا شکرت🌹🌱

انشاالله 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

۱۰۰۰صلوات براشون میگم

انشالله سلامتی کاملشون

@ابریشم_پنجک‍ 

@سوداهستم9‍ 

@ماهک1465‍ 

خواهرا برای عموی استارتر دعا کنید فداتون بشم ممنونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا آدم ها خوب زودتر می‌بره پیش خودش مثل مامان من خدا من تنها بی کس کرد هیچوقت خدا رو نمیبخشم

روح مادر عزیزتون قرین رحمت باد 

برای شادی روحشون 300تا صلوات میگم

دورت بگردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂