2777
2789
عنوان

تاثیر قطعی معدل یازدهم

253 بازدید | 49 پست

چقدر احتمال داره بردارنش؟ عظیمی راد خیلی تلاش می‌کنه تا بردارن تاثیر قطعیشو احتمالش هست واقعا ؟برای۴۰۵ مثل دهم ممکنه بردارن؟

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احتمال ندارع چون از پارسال گفتن قطعیه

دهم هم گفته بودن قطعیه آخه الان برای کنکور ۴۰۴ ام قرار بود قطعی باشه ولی مثبت شددد

چرا بردارن؟ 

با چه منطقی؟ 

دهم تستی نخوندیم گفتن نهاییه فعلا فکرتون رو نهاییا باشه

دهم تستی جمع نشد همش نهایی نهایی آخرشم برش داشتن از اینجا رونده از اونجا مونده شدیم

برا یازدهم هم تکرارش کنن که چی؟

بیکاریم مگه یکسال نهایی بخونیم خرداد عذاب بکشیم هی بر دارن؟ 

بچه بازیه؟! 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

احتمالش کمه ولی خب هرچیزی ممکنه این چیزا هیچ قانونی نداره دیدی که امسال اسفند یازدهم رو برداشتن تا ق ...

میگم که برای ۴۰۴ ام قطعی بود گفتن برداشته میشه دوباره گفتن تاثیر داره بعدش گفتن مثبت شد 😑

چرا بردارن؟ با چه منطقی؟ دهم تستی نخوندیم گفتن نهاییه فعلا فکرتون رو نهاییا باشهدهم تستی جمع نشد همش ...

چون تو برگزاری و تصحیح ۱۶ امتحان نهایی اونم برای یک میلیون نفر ادم میمونن تراز دهی هم که دیگه افتضاح

چرا بردارن؟ با چه منطقی؟ دهم تستی نخوندیم گفتن نهاییه فعلا فکرتون رو نهاییا باشهدهم تستی جمع نشد همش ...

سطح سوالات سخت 

تصحیح بد 

ظاهراً اره بچه بازیه چون تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست !

خب دهم که قرار نبود نهایی بشه چرا این وضع و راه انداخته بودن ؟ 

الان برای ۴۰۴ گفته بودن قطعیه بعدش اردیبهشت ماه گفتن مثبته

حالا من دوازدهمی بودم

پارسال دادم یازدهم

سرش اونقدر اذیت شدم بعد گفتن مثبت

خیلی زور داره بخونی بعد برداشته شه درحالی که بعضیا نمیخونن میگن برمیدارن آخرشم برمیدارن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چون تو برگزاری و تصحیح ۱۶ امتحان نهایی اونم برای یک میلیون نفر ادم میمونن تراز دهی هم که دیگه افتضاح

پس از همون اول نذارن وقت مارو بگیرن هزاران پنیک و شب امتحانای ناجور بهمون تحمیل کنن.   وگرنه مدارس هم دهم هم یازدهم همش فوکوسشون رو نهاییه و دانش آموز تا سال دوازدهم نمیفهمه کنکوریه و باید تست هم بزنه چون هی میگن نهههه تست الان نههه ۶۰ درصد نهاییتهههه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

کاش بر ندارنزحمت کشیدیم چرا بردارن آخه

خب شما دوازدهمی کنکور دادی فکر کنم ما اگه پشت کنکور بمونیم باید ۱۲ تا درس ترمیم کنیم اگه تک درس میزاشتن منم راضی نبودم ولی متاسفانه ترمیم تک درس و برداشتن