2777
2789
عنوان

تاثیر قطعی معدل یازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 49 پست

نه فکر نکنم بردارن ، بابا من به دخترم میگم شما بچه های الان کارتون یه درس خوندنه ، نه مثل ما که خونمون همیشه پر مهمون بود یا مهمونی بودیم ، نه اتاقی داشتیم و نه خیلی امکانات دیگه ، تازه کار خونه هم باید انجام می دادیم یعنی وظیفمون بودا ، تازه خرید می کردیم ، تو صف کوپن و ... وامیستادیم. به خدا دانشگاه خوبم قبول شدیم اون موقع با اون اوضاع ،الانم من خودم کارشناسی ارشدمو امسال با داشتن زندگی و شوهر و دو تا بچه از دانشگاه شهید بهشتی گرفتم. خواهش می کنم این به کار رو درست انجام بدید. آیندتونه اینو متوجه بشید

پس از همون اول نذارن وقت مارو بگیرن هزاران پنیک و شب امتحانای ناجور بهمون تحمیل کنن. وگرنه مدارس ه ...

نامردا حتی ترمیم تک درس ام نذاشتن الان چرا باید کسی ک بعضی نمراتش خوبه همه رو بخونه ؟

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سطح سوالات سخت تصحیح بد ظاهراً اره بچه بازیه چون تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست !خب دهم که قرار نبود ...

الان یازدهمو سفت گرفتن

امسال ما باید همه رو نهایی میدادیم بخاطر یسری شرایط و تعطیلیای زیاد و پایین اومدن ساعت و کیفیت مدارس کردنش ۶ تا ولی همینم برا بچه های ۴۰۶ شده همه دروس

امیدوارم برش ندارن و فقط تاثیرش مثبت بشه که هرکی میخواد براش لحاظ شه

و کاش دل رحم باشن و خوب تراز بدن و عادلانه. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

نامردا حتی ترمیم تک درس ام نذاشتن الان چرا باید کسی ک بعضی نمراتش خوبه همه رو بخونه ؟

دقیقا همینه

من که حتی جرئت نکردم اعتراض بزنم

نه فکر نکنم بردارن ، بابا من به دخترم میگم شما بچه های الان کارتون یه درس خوندنه ، نه مثل ما که خونم ...

شما سطح کنکور ۱۴۰۰ به بعد و ببینید خیلی سوالات فرق کرده نهایی ها همون کنکور بدون گزینه آن کنکور تجربی ریاضیش به حدی سخت بود که بیشتریا منفی زدن ما مقصر نیستیم متاسفانه سوالات استاندارد نیستن

الان یازدهمو سفت گرفتنامسال ما باید همه رو نهایی میدادیم بخاطر یسری شرایط و تعطیلیای زیاد و پایین او ...

کاش تاثیرش مثبت شه واقعا 

دقیقا همینهمن که حتی جرئت نکردم اعتراض بزنم

من زدم فکر کن دینی و داده بودن ۱۵ الان شده ۱۷ خب لامصب چجوری صحیح کرده بودی که دو نمره کم دادی ؟ 

یا زیست ام همین طور 

ولی از زبانم نیم نمره کم شد 

نه فکر نکنم بردارن ، بابا من به دخترم میگم شما بچه های الان کارتون یه درس خوندنه ، نه مثل ما که خونم ...

درسته و ممنون که تجربه و موفقیتتاتونو به اشتراک میذارین،ولی زمان شما هر لحظه یه حرف نمیزدن و سطح کنکور نسبت به سطح تدریس و کاملا مطابق کتاب های درسی بوده

و ما تو فامیل هرکی دانشگاه قبول شده بوده بخاطر نداشتن کلاس کنکور زیاد و ساپورت،قبول شده چون سوالا در سطح کتاب درسی بوده

نه الان که هرسال سوالارو نجومی تر میکنن که کلاس ها و دوره های بیشتری فروش بره و دانش آموز با قورت دادن کتاب درسی هم ممکن باشه منفی بزنه

درسته؟ 

منم ناچارم۱۶درس ترمیم کنم اگ نخان دهمم بیارن.میگم برا فرهنگیان کدوم درس های دینی ۱و۲روبایدخوند

من زدم فکر کن دینی و داده بودن ۱۵ الان شده ۱۷ خب لامصب چجوری صحیح کرده بودی که دو نمره کم دادی ؟ یا ...

من نمره هام لب مرز بود

زیست کم داده بود ولی خودمم تصحیح کردم خیلی ببشتر نمیشد به ۲۵ صدم نیم نمره کمتر بسنده کردم یهو دو نمره کم نکنه از اینا بعید نیس. 

شما سطح کنکور ۱۴۰۰ به بعد و ببینید خیلی سوالات فرق کرده نهایی ها همون کنکور بدون گزینه آن کنکور تجرب ...

انشاالله که خیره ،اما در کل میگم کسی درست درس بخونه قطعا نتیجه می گیره ، پس اینهمه دانشگاه های تاپ قبول میشن از فضا نیومدن به خدا همشون سهمیه ایی نیستن دور بر من بودن دیگه تو دانشگاه و کلاس هم بودیم دیگه ، یا همین الان دوستای دختر من تو کلاسش معدلاشون ۱۸~19 هست ، از کره ماه نیومدن که عزیز دلم. هر کاری براش درست تلاش کنی نتیجه می گیری، من به دخترم همینو میگم همیشه تو هر کاری بهترین ورژن خودتو نشون بده ، صد در صد نتیجه دلخواهتو می گیری

منم ناچارم۱۶درس ترمیم کنم اگ نخان دهمم بیارن.میگم برا فرهنگیان کدوم درس های دینی ۱و۲روبایدخوند

فعلا منابع قطعی ۴۰۵ مشخص نیست

ولی سرچ کن منابع دقیق فرهنگیان ۴۰۴ نوشته

فعلا منابع قطعی ۴۰۵ مشخص نیستولی سرچ کن منابع دقیق فرهنگیان ۴۰۴ نوشته

ممنون.میگم برا همین کنکور اختصاصیش هوش واستعداد با کتاب کار میتونم از پسش بربیام یا کلاس باید دید؟منطق و فلسفه رو هم بگین چیکار کردین کلاس باید دید

حالا که اینجام یه سوال بپرسم به نظرتون کدوم کلاس کنکور خوبه ، من می خوام تاملند ثبت نامش کنم واسه پکیج 405 کنکورش خیلی توضیح داد به نظر خوب بود گفت 16 میلیون ، لطفا نظرتون و بگید