2777
2789

سنگینیش در چه حده از نظر رده بنده باید چه سطحی باشی که بتونی از پسس بر بیای؟

چه کتاب هایی توی کنکوره بغیر زبان

ممنون میشم راهنماییم کنین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من خودشو ندادم سوالاشو برا سرگرمی حل کردم سطحش از کتاب مدرسه بالاتره و نیاز به کتاب تست و خوندن گرام ...

خیلی ممنونم از راهنمایی تون

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم از راهنمایی تون

اگه کلاس زبان رفتی چند ترم یا معمولی میتونی صحبت کنی ترازت از ۵۰۰۰ بیشتر میشه توش

ولی برای قبولی قطعی باید مثل رشته های دیگه روش وقت گذاشت و خوب تست زد

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

اگه کلاس زبان رفتی چند ترم یا معمولی میتونی صحبت کنی ترازت از ۵۰۰۰ بیشتر میشه توشولی برای قبولی قطعی ...

من سطح زبانم از کتاب تاپ ناچ pre ئه دیپلمم هم برا ۱۴ سال قبله واقعا هیچی از دبیرستان یادم نیست😩

سلام عزیزم ی تاپیک نوشته بودید مشکل هورمونی داشتید و لیزر کردید ؟خوب بوده تا الان ؟با چ دستگاهی رفتی ...

سلام گلم اره خداروشکر ببین دستگاه خوب و مناسب پوستتو انتخاب کن و این رو قبول کن که به جلسات بیشتری نیازداری نسبت به دیگران من الکس کندلا رفتم اون قدیما بود یکسال بیشتر کامل هر ماه رفتم البته دسگتاه های الان بهتره من شارژمو ۱۸ ماه یبار میرم الکس دئوتو