2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل میاین 🔞🔞

565 بازدید | 24 پست

واقعا مگه چیکارش کردم چه گناهی کردم خدا اینجوری تاوانشو ازم گرفت ؟ 

یه برادر داره قشنگ زندگی خراب کن 

رفیق باز 

الکلی 

سیگاری 

ول بی هدف بی تعهد با هزار تا دختر رابطه داشته حتی ی چیزی دیدم متوجه شدم با پسر هم رابطه جنسی داره 

بعد ی شهر دیگه زندگی می‌کنه قشنگ ماهی یک هفته میاد خونه ما هتل پنج ستارشه 

شوهرم از ساعت ۱۰ صبح می‌بره تا ۴ صبح فقط واسه ول گشتن 

دیشب شوهرم ساعت ۴ خوابید بعد اگه توی حالت عادی بودیم باااااید تا ۴ بعدازظهر هم می‌خوابید ولی برادرش انقد آدم نادرستیه که زنگ زده به خواهرش 

خواهرش زنگ زده بمن میگه دااااداااشم روش نشده بیاد در اتاقتون گفته برام بیدارشون کن بگو شوهرت پاشه سوییچ و ریموت ببره براش میخوان برن بیرون 

منم به شوهرم گفتم اونم پاشد رفت اومد دیدم داره لباس عوض می‌کنه 

بهش گفتم خوبه که توام آنلاینی قشنگ سریع در آن واحد پا میشی حالا اگه من بالا سرت میمردم بیدار میشدی

دیدم گفت که این فقط امروز اینجاست تو چی 

گفتم عب نداره ماهی یک هفته فک کن منم مرخصی داشتم پیشتم 

شروع کرد به اینکه تو آخرش منو میکشی تو زبونت نیش ماره فلانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سرکار نمیرهبراش مشغله درست کن وقت نکنه

کارش یک‌روز درمیانه 

بقران همون روزی هم که سرکاره اینا میرن وایمیسن دم محل کارش که شوهرم یک دقیقه وقت استراحت داشته باشه بره پیششون

بفرستش خونه خواهرش. چرا میاد خونه شما

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تا با جنس موافق بهت خیانت نکرد خودت یکاریش کن‌

شوهره چرا باید با جنس موافق خیانت کنه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**