2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم سالی یه بار میاد گند می‌کنه به زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
من عاشق مهمونم دیشب یه خانواده باسه تا بچه قد و نیم قد خونم بودن تاساعت 2نصف شب خونم ترکیده بود ولی ...

فکر نکردم بدجنسی ولی من باشم اگر بدونم رفتنم خونه یکی باعث دلخوری و ناراحتیش در این حد میشه کلا دیگه اونجا نمی رم. حالا دو سال یکبار میاد اون هم نیاد اتفاقی نمیفته. عملا رابطه خاصی باهم ندارید که بگیم مثلا نیومدن تاثیری میذاره

به هر دلیل وقتی میزبان خوشش نمیاد بری خونه ش درستش اینه که اون آدم متوجه بشه و نره. آسمون به زمین که نمیاد

راستش من مدام بچه کسی رو چک نمی کنمالبته شما چون کلا به این بچه حساسیت دارید شاید سخت باشه براتون. و ...

من یک بارم به خودش یا بچش بی‌احترامی نکردم این اجازه رو به خودم نمی‌دم به مهمون بی احترامی کنم چکم باور کنید شمام بودید می‌دیدیدخیسه فرشم اگه یکی بود میشد شستش مشکل من اینه نمیدونم کجا بوده حالا دوستان یه کم حالمو بهتر کردند جای نمازمم تو اتاق خواب خودمونه اون اتاق بسته بود خوشبختانه باز هم ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.