2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم سالی یه بار میاد گند می‌کنه به زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
یعنی شما باشید اهمیت نمیدید

نه والا ، گناه داره بچه چهارساله مگه چی میدونه؟؟!!!

اینطوری هم اوقات رو به خودتون هم به اون مادر و بچه تلخ میکنید...

بزارید از اینکه میان خونتون راحت باشن نه اینکه معذب باشن

خواهش میکنم گلم. به حرف خواهرت گوش بده البته حق داری به نظرم ولی بیخیال شو

اره منم الان بیشتر از هرچیزی به فکر اینم که وسواسم بدتر نشه واقعا کاری از دستم بر نمیاد فقط رو تختی بچه هامون میتونم بشورم نهایتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا ، گناه داره بچه چهارساله مگه چی میدونه؟؟!!!اینطوری هم اوقات رو به خودتون هم به اون مادر و بچ ...

عزیزم اصلا بد بختی من اینه رود ر بایسم نمیتونم اوقات کسیرو تلخ کنم مشکل اینه بعد از رفتنشون احساس ناپاک بودن میکنم به خدا اوقات تلخی نمیکنم 

میگم خودتو یه لحظه جای من بزار به نظر شما حق دارم خونرو کثیف بدونم یا بیخیال شم

عزیزم اصلا بد بختی من اینه رود ر بایسم نمیتونم اوقات کسیرو تلخ کنم مشکل اینه بعد از رفتنشون احساس نا ...

راستی عزیزم اول تاپیکت رو خوندم واقعا اعصابم خراب شد واسه همین تند جوابتو دادم ، معذرت میخام🙏

من اگه خودمو جای شما بزارم واقعاااا بیخیال میشم چون اصلا چیز مهمی نیس

ممنونم دوست عزیز البته بیشتر علامه هم گفتن اگه ندونی چه قسمتی نجسه حتی میتونی نماز بخونی فقط جای سجده پاک باشه 

باور کنید یه آدم معمولی بودم انقد که این بچه خونه مادر شوهرم رعایت نمی‌کرد منو نسبت به همه چی حساس م ...

یکی به گوش خواهر شوهرتون برسونه که اینقدر ناراحت می شید اون سالی یک دفعه رو هم نیاد تا هم شما راحت باشی هم ایشون عامل ناراحتی نباشه

خونه مادر شوهرتون هم که دیگه خودشون می دونن

یکی به گوش خواهر شوهرتون برسونه که اینقدر ناراحت می شید اون سالی یک دفعه رو هم نیاد تا هم شما راحت ب ...

من عاشق مهمونم دیشب یه خانواده باسه تا بچه قد و نیم قد خونم بودن تاساعت 2نصف شب خونم ترکیده بود ولی چون این مساعلو رعایت میکنند خیلی هم خوش گذشت امیدوارم درک کنی ومنو آدم بدجنسی ندونی 

راستی یه سوال الان این حس من وسواسیه شما به عنوان یه آدم معمولی تواین موقعیت چیکار میکنید

راستش من مدام بچه کسی رو چک نمی کنم

البته شما چون کلا به این بچه حساسیت دارید شاید سخت باشه براتون. وقتی که دیدید همون موقع به مادرش بگید که ببره دستشویی. 

یه مساله ای هم هست که فقط شامل شما نمیشه اینه که آدم های وسواسی همه چی رو خیلی اغراق شده تر از اونچه که هست می بینن و عکس العمل نشون می دن

من یه اتاق دارم خونه که همه می دونن برای نماز هست و سجاده و قرآن هم اونجا هست. حتی توی مهمونی های شلوغ هم که همه با کفش میان کسی وارد اون اتاق نمیشه بجز کسانی که نماز می خونن. جلوی در دمپایی گذاشتم. در حالت عادی هم مهمون بچه دار داشته باشم درش رو قفل می کنم که یه وقت از این مشکلات پیش نیاد

از اون طرف هم به خواهری که می گید خوبه و دو سال یکبار گذرش به خونه برادرش میفته و احتمالا دیگه دفعه بعدی بچه دیگه مدرسه بره و این مشکلات رو نداشته باشه من باشم کلا ترجیح میدم هیچی نگم و نهایتا فرش رو میدم قالیشویی

هر روز که نمیاد بگیم مدام مشکل تولید می کنه