2777
2789

خواهر شوهرم  یه بچه 4ساله داره 2سال پیش یه بار اومدن خونمون دیدم خودشو خیس کرده بود سریع لباسشو عوض کرد شوهرم می‌گفت تو بغل مامانش خیس کرده ولی من کل فرشارو دادم قالیشویی البته بعد از یک ماه که با خودم جنگ اعصاب داشتم همش میگفتم اینجا بوده اونجا بوده خلاصه این شد جرقه وسواس شدنم 

پارسال که دیگه مثلاً بزرگ شده بودو خودش دستشویی می‌رفت می‌دیدم لکه روشلوارشه منم که وسواس شدید شدم سر موضوع سال قبلش بعد جایی که نشسته بود شامپو فرش زدم 

حالا دیروز باز اومدن دیدم رو شلوارش لکه است بردمش تو اتاق بچه هام ازش خواستم بره دستشویی گفت ندارم بعد از چند دقیقه دیدم پشت شلوارش خیسه نمی‌دونم چه خاکی بریزم روسرم خونم خیلی بزرگه عید تمام فرشامو شستم بابدبختی کلی وسایل روشونه خواهرم می‌گفت اهمیت نده ولی نمیتونم می‌گفت تو این سن کامل دستشویی نمیکنن توم که به مامانش گفتی بردتش دستشویی 

دیگه سر سر شدم پیرشدم به خدا

شما باشید چیکار میکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا لطفا مواظب بچه هاتون باشین وقتی میرید خونه کسی

خونه دیگران پارک یا خونتون نیست ک ول میکنید ب امان خدا

مواظب سرویس بردنش و غذا خوردنش و خیلی چیز ها باشید

قوانین داره و بهم نزنید قوانین اون خونه رو حتی خونه مادرتون و خواهرتون🙏

جوری رفتار نکنید ک دیگران وقتی میخواین برید خونشون ماتم بگیرن 

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

عزیزم فقط حواست باشه به وسواس حاد تبدیل نشه 

دوست من که همسایم بود اصلا نمیزاشت کسی بیاد خونش از بس وسواس بود یااگرم مهمان میومد بعد از رفتن مهمونا تمام خونرو میشست . روزی ۱۰ بار میرفت حموم. نصف شبا از مهمونی کع بر میگشتن یکی یکی میرفتن حموم و بچه هارو توخواب بیدار میکرد میبرد حموم. نمیزاشت شوهرش بالباس کار وارد خوننه بشه تو راهرو بنده خدا لباساشو در میاورد باشورت میرفت داخل  دوست منم کم کم اینجوری شد تا به اینجا رسید 

خوبه حالا سالی یه بار میاد اینجور ازش بدت میاد ای کاش هیچ وقت نیاد نه تو اذیت شی نه اون

اون چرا اذیت من خودم مادرم یه مادر مهربون اگرم ازش خواستم بره دستشویی بامهربونی خواستم کاش هر روز بیاد ولی تمیز

عزیزم فقط حواست باشه به وسواس حاد تبدیل نشه دوست من که همسایم بود اصلا نمیزاشت کسی بیاد خونش از بس و ...

ممنون که واسم وقت گذاشتی خواهرم خیلی ریلکسه می‌گفت بی اهمیت باش من قول میدم جایی کثیف نیست

ممنون که واسم وقت گذاشتی خواهرم خیلی ریلکسه می‌گفت بی اهمیت باش من قول میدم جایی کثیف نیست

خواهش میکنم گلم. به حرف خواهرت گوش بده البته حق داری به نظرم ولی بیخیال شو