2777
2789
عنوان

اگه تو بارداری

97 بازدید | 5 پست

مادرشوهرتون دو هفته یکبار زنگ بزنه و فقط احوال پرسی کنه و هیچی براتون نفرسته و فقط تعارف بزنه هر چی خواستی بگو ناراحت نمیشید؟ منم هم روم نمیشه بگم هم اینکه هر چی بخره بعدا پولش رو از همسرم میگیره شاید فکر کنید فقیره ولی اصلا اینطور نیست از سه جا کرایه خونه میگیرن و پولدار هستن خداروشکر‌

دکترم منو استراحت مطلق کرد اومدن خونه مامانم اینا فقط ازش خواستم شب به شب همسرم بره خونه شون که خیالم از زندگیم راحت باشه اونقدر با همسرم بد رفتاری کرد که اونم هر شب داره غذای بیرو میخوره و تنها میمونه به نماز خوندنش گیر میده به تیپش گیر میده خلاصه یکسری کرده که دیگه نمیره

🩵

خونه مادرت شهر دوره که همسرت نمیتونه بیاد؟ کلا خانواده شوهر اینجورین

حالا اولشم که بچه بدنیا بیاد هی غریبی میکنن که مبادا بخوان نگهش دارن 

۸ ماه به بعد که بچه یهو میشه نوه شون و هر روز پلاسن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مادرت شهر دوره که همسرت نمیتونه بیاد؟ کلا خانواده شوهر اینجورینحالا اولشم که بچه بدنیا بیاد هی ...

محل کار همسرم از خونه مامانم اینا یک ساعت راهه ولی تا خونه مادرشوهرم اینا ۱۵ دقیقه راهه. به خاطر همین اونجا بره بهتره 

آخر هفته ها همیشه میاد خونه مامانم اینا و مشکلی نداریم

اون موقع منم تمام تلاشم رو میکنم که بچه ها رو پیششون نبرم نوه مال کسیه که زحمتش رو بکشه 

🩵

محل کار همسرم از خونه مامانم اینا یک ساعت راهه ولی تا خونه مادرشوهرم اینا ۱۵ دقیقه راهه. به خاطر همی ...

خوب میکنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

توقعتون درباره ی مادر همسرتون بی دلیل هست!

عزت نفس داشته باش عزیزم.

محبت و رسیدگی اجباری نیست.

از طرف شما هم باید همین طور باشه.یعنی اگر خودت دلت خواست به کسی محبت کن.

درباره ی همسرت هم اگر امکانش نیست خونه ی مادرتون بیاد ،خونه ی خودتون بمونه....

من سر دو تا دخترام حتی موقعی که بیمارستان بودم همسرم می رفت خونه ی مامانم.هیچ وقت به روی مادر همسرم نیاوردم.

ازشون توقعی ندارم، تازه هر چند وقت یکبار به همسرت بگو خرید کنه و بیاره یک خونه ی مادرتون....مامانت هم وظیفه ای ندارها از شما مراقبت کنه.همه اش لطفه....

بعد از ازدواج شما مستقل شدی!!!!

خودت مدیریت کن و از هیچ کسی توقع نداشته باش.همسرتون هم همینطور....تو خونه ی خودتون نیمرو بخوره ولی سرش بالا باشه مگر اینکه اونها ازش بخوام که بره پیششون...

بین اشکال ریاضی، عاشق شش گوشه ام!💚