2777
2789
عنوان

مصححین عزیز

45 بازدید | 2 پست

خواهشااا این عقده ای بازیارو تموم کنین ری...ین با این تصحیحتون 5بار نمره ی من و تغییر دادین یعنی حتی بلدم نیستین نمره رو چطوری باید بدین سر اینکه 1000تومن سر هر برگه بهتون میدم گوه میزنین تو نمرات ما

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

چی شد؟ بدتر شد؟

من دوازدهمم خودم با پاسخنامه رسمی تصحیح کرده بودم اونم با کلی سختگیری بعد دیدم کلی از درسا با نمره ای که تصحیح کرده بودم کم تر بود یک درسی که سه نمره بهم کم داده بودن

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

چی شد؟ بدتر شد؟من دوازدهمم خودم با پاسخنامه رسمی تصحیح کرده بودم اونم با کلی سختگیری بعد دیدم کلی از ...

اره بد تر شد بعدم من دینی اعتراض زدم اصلا فرقی نکرده عربی و جامعه اهتزاص نزدم اومده پایین جامعه از 17اومده رو 14.75 عربی از 16اومده رو 14.5 عقدی ایای بدبخت

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.