2777
2789
عنوان

در سن 42 سالگی دوباره درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 106 پست

رشتتون و نمیدونم چیه ولی اگر بشه باهاش آموزشگاه خصوصی زد آموزش کنکور یا کلاس خصوصی بهتر از وکالت خوندنه

وکالت هم از وقتی ازاد و پردیس و پیام نور اورد خراب کردن دیگه مثل قبل نیست

چرا مگه میشه کسی مدرک رو نگاه نکنه.... خیلی مهمه شما از دانشگاه تهران مدرک دکترا داشته باشی تا منی ک ...

عزیز کدوم موکلی میگه مدرکتون رو ببینم از اون حرفابود ها ب معروف بودنت نگاه میکنن ن اینکه کارشناسی داری یا دکترا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همسر من رشتشو و کارشو خیلی دوست داره فارغ از اینکه پولی ازش بدست بیاره یا نه...جوری که امسال داره میخونه ارشد یه گرایش دیگه بگیره و حتی ازمون دکترای یه گرایش دیگه هم شرکت کنه ...یعنی میخوام بگم من اون انگیزه و عشق رو ندارم صرفا برام مهمه یه مدرک بگیرم عین یه مهارت همین

عزیز کدوم موکلی میگه مدرکتون رو ببینم از اون حرفابود ها ب معروف بودنت نگاه میکنن ن اینکه کارشناسی دا ...

همیشه موکل ها نیستن 

الان بیشتر مراجعه کننده های همسر من همکارایی هستن که 60 سال و 70 سالشونه و پرونده هاشون رو میارن پیش همسرم 

البته همسر من رشتشو و کارشو خیلی دوست داره فارغ از اینکه پولی ازش بدست بیاره یا نه...جوری که امسال د ...

چقد شرایطت مثل منه منم دکترا دارم ولی شاغلم دارم واسه دکترای دوم میخونم شوهرمم دکترای حقوق داره 

توقع رنج است 

رشتتون و نمیدونم چیه ولی اگر بشه باهاش آموزشگاه خصوصی زد آموزش کنکور یا کلاس خصوصی بهتر از وکالت خون ...

اره وکالت افتضاح شده درست میگین منم اصلا به عنوان یه حرفه ای که روش بشه 100 درصد پول در بیاری حساب نمیکنم بازارش بشدت خراب شده دارم میبینم کار همسرمو اصلا عین قبل نیست اصلا

خوب اگه خودت علاقه نداشته باشی سخت میشه برات وگرنه یادگیری و موفقیت سن و سال نمیشناسه اگه امروز شروع کنی بهتر از فرداست. اما خوب به نظر من از یه سنی به بعد آدم دوست داره دیگه بره دنبال علاقه شخصی خودش

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
سلام شرمنده دخالت میکنم چرا نخواستید بچه داشته باشید ؟ به نظر من اگر امکانش هست اول بچه دار بشید

سلام عزیزم

اصلا نه خودم دوست داشتم و نه همسرم تو این وضعیت جامعه و اینده و کمبود منابع خودمم زیادی هستم وای به حال بچه دار شدن

همیشه موکل ها نیستن الان بیشتر مراجعه کننده های همسر من همکارایی هستن که 60 سال و 70 سالشونه و پروند ...

اتفاقا همکاراشون پرونده ب هم میدن ولی اولین باریه میشنوم مدرک تحصیلیه ی وکیل مهمه توی وکالت مهم مهارت و سرزبون هست ن صرفا مدرک تحصیلی حتی توی رشته های دیگه یکی مدرک  تحصیلیش بالاسداره ولی اطلاعات نداره 

چقد شرایطت مثل منه منم دکترا دارم ولی شاغلم دارم واسه دکترای دوم میخونم شوهرمم دکترای حقوق داره

افرین دکترای دوم؟ چه خوب و حوصله داری افرین بهت چند سالتونه؟ من 42 سالمه

من خودم ارشد دارم و شاغلم اما از درآمدم راضی نیستم. گاهی شوهرم پیشنهاد میده ادامه تحصیل بده یا برو فلان رشته میگم من دیگه از این به بعد اگه بخوام برم دنبال کاری یا رشته تحصیلی خاصی دوست دارم اون چیزی باشه که قلبا بهش علاقه دارم نه اونی که صرفا به خاطر شرایط جامعه انتخاب کردم تا موفق بشم. چون دیگه از یه سنی به بعد آدم حس می کنه زمانش محدودتر شده و میخواد اون چیزایی که دوست داره رو تجربه کنه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!