2777
2789
عنوان

سرزمین موجهای آبی

103 بازدید | 14 پست

بلیطش زده ۳۰۰ تومن با اون ۳۰۰ تومن هما بازیاشو میشه انجام داد یا هر بازی بلیط جدا داره ؟

مثلا سرسره بخوای سوار شی باید کارت بکشی ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چقدر زمان؟ ۳۰۰ زده بلیطشو ارزش داره؟

تا هر وقت دوست داری میتونی وایستی

ارزشش رو داره گلم🌸

من خودم چون از استخر عمومی خوشم نمیاد ی بار بیشتر نرفتم اما اگه براتون مشکلی نداره این مورد حتما روز خوبی در پیش خواهی داشت🌻

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

دستبند چیه چجوری شارژش کنم😭😭😭

اونحا بهت میدن یه عدد روش نوشته مثلاً 477تو اون عدد رو توش 300پول میزنی موقع ورود بعد میری غذا بخوری مثلاً 200کم میشه باز موقع خروج که دستبند رو پس میدی پولتو میدن بهت هر چی مونده باشه توش

اونحا بهت میدن یه عدد روش نوشته مثلاً 477تو اون عدد رو توش 300پول میزنی موقع ورود بعد میری غذا بخوری ...

آها 

بعد چقد زمان استفاده داره

بچه کوچیک تا چند سال میتونه تو بزرگسال باشه

برا بچه ها خطرناک نیست؟

آبشار تمیزه و شلوغ نیست؟

آها بعد چقد زمان استفاده دارهبچه کوچیک تا چند سال میتونه تو بزرگسال باشهبرا بچه ها خطرناک نیست؟آبشار ...

نمیدونم دقیق ولی من اولین بار ۷ سالگیم رفتم. حتما کوچکتر هم مجازه. چند سال پیش یه بلیط میگرفتی از صبح تا شب میتونستی وایستی

کاملا ارزش داره الان یک استخر ساده دوساعته میری ۲۰۰ تومن. موجای ابی صبح تا شب با کلی سرسره اینقدره. تنها بدیش اینه شلوغه مخصوصا تو تابستون. من همیشه میذارم چله ی زمستون میرم که خلوت باشه.

نمیدونم دقیق ولی من اولین بار ۷ سالگیم رفتم. حتما کوچکتر هم مجازه. چند سال پیش یه بلیط میگرفتی از صب ...

من یه بار رفتم خیلی بهم خوش گذشت سال ۹۷ الان میگه ازنظ بهداشتی و خدای ناکرده بیماری میشه خیالمون راحت باشه؟ 

آها بعد چقد زمان استفاده دارهبچه کوچیک تا چند سال میتونه تو بزرگسال باشهبرا بچه ها خطرناک نیست؟آبشار ...

ما صبح رفتیم تا شب موندیم من بچه یه ساله هم دیدم آوردن ولی بدون بچه بهتر حال میده با بچه همش باید فکر بچه باشی بچه با قد 120میتونه از همه سرسره ها استفاده کنه بچه ها یه پارک مخصوص دارن که غریق نجاتم داره شلوغیش بیشتر به زمانی که میری بستگی داره آخر هفته ها شلوغ تره