2777
2789

از ساعت ۶ نیم بیدار شدم ساعت ۲ خابیدم ساعت ۲ ام آخرین بار یه چی خوردم 

ینی ناشتا حساب نمیشم؟😂🤦🏻‍♀️

یساعت دیگ میخوام برم 🥴

هزینه آزمایش تعیین گروه خونی چنده؟ بگم ک اون ازمایشم بگیرن ازم؟

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حداقل ۲ ساعت از بیدار شدنت بگذره ها. برای آزمایش هورمونی

خوب ۶ نیم بیدار شدم  الانم هفتو نیم اع ینی چیزی نمونده تا هفتو نیم🤣 بعدم ک هشت برم تا برسم آزمایش بگیرن میشه  هشتو نیم میشه دوساعت دیگ🫠😂🚶🏻‍♀️

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

دلم خواست بغلت کنم خیلی مودی😂🫂

ااااع 🫠 

بیاااا بغلم کننن ب بغل نیاز دارم🤣

گروه خونی ارزونه زیاد نی

خوب میدونم ارزونه ولی نمیدونی چقدره الان؟ همینجوریش برا هزینه ازمایش هورمونی استرس دارم اونم میترسم رُندش کنه بشه ۲ میلیون🤣😂

منم همون ۲خابیدم ولی الان حالت تهوح گرفتم بخدا

وای اره تازه هیچیم نخوردم آبم نخوردم🤦🏻‍♀️