2777
2789

کراتین که میگن ضررداره تو‌شیردهی، پس بااین پشم گوسفندی چه کنم

اعتماد به نفسم اومده پایین

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

وای خخخ من یکی از آشناهامون اینجوری شده بود 

خیلی بده واقعا دست میکردم لای موهاش عین سیم ظرفشویی بود😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاهش کن حداقل تا زمانی که بچه کوچیک داری اذیتت نکنه مو خیلی مراقبت میخواد شما نوزاد داری وقت رسیدگ ...

هوای شرجی موی کوتاه رو‌بدتر مثل پشم میکنه

وای خخخ من یکی از آشناهامون اینجوری شده بود خیلی بده واقعا دست میکردم لای موهاش عین سیم ظرفشویی بود� ...

چیکارکنم الان

واای من از بعد زایمان دقیقا همینطوری شدم. وقتی روسری سرمیکنم مثل پشم همینطوری میزنه بیرون سیخ سیخی😓 ...

چه راهی باید رفت

چیکارکنم الان

روغن زیتون میزد 

نرم کننده چون شیمیاییه نمیذاشتن بزنه

روغن گیاهی فقط میزد بهتر شد

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

مکمل بارداری خوردی عزیزم ؟ lactawell. هم برای  میزان شیر خوبه هم برای مادر بخصوص موها 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
کوتاه نکنیاموی وز کوتاه کردی قیافه ات عین قاطینگا و پاطینگا میشه روغن نارگیل بزن و بباف

اره میدونم براهمین کوتاهشون نمیکنم😐

روغن نارگیل بسیارزدم انگارنه انگار