2777
2789
عنوان

يادش بخير🤣🤣

68 بازدید | 7 پست

يهويي يادم افتاد چند سال پيش كه برنامه دورهمي رو ميداد منم همش خودمو جاي مهمون خيال ميكردم مثل ديوونه ها با خودم حرف ميزدم مثلا مهران مديري ميگف عاشق شدي منم ميگفتم نميتونم اينو اينجا بگم😑😑

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
فک میکردم فقط من اینارو تصور میکنم نگو توهم هستی😂😂 جالب اینجاست رامین رضاییان هم بود😭😍😂

اره بابا واي خدا اون موقع كه براي اولين ماكان بندو اوردن يعني من ذوق كرده بودم عاشق امير مقاره شده بودم 😂😂😂

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم🤣

واي خدا چه فازيم ميگرفتم من بعد همش ميگفتم خدا كنه تازماني كه من مشهور شم دورهي ادامه پيداكنه😂😂😂

گاهي وقتا خودمو عروس مهران مديري هم خيال ميكردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسرش تحفه ای نیست که عروسش شی🤣

🤣🤣ديگه عروس مهران مديري بودن خودش اخر كلاس بود براي من 

مثلا هعي تو مصاحبه هام ميگفتم بابا خودت كه بهتر ميدوني 

بخدا ديووونه ام ميدونم😂😂😂