2821
2789
عنوان

شوهرم مدام کتکم میزنه

645 بازدید | 19 پست

تا خانوادش چیزی بگن فوری یه بهونه پیدا میکنه منو کتک میزنه خسته شدم زورمم بهش نمیرسه اصلا اسم خونوادشو ن ب خوب ن ب بد نمیتونم بیارم ، اونروزی با خواهرشوهرم بحثم شد تقصیر اون بود ،خواهرشوهرم میگفت ک نه تو مدام گوش داداشمو پر میکنی همه مردم ازت گله دارن چمیدونم خودمو شوهرم تا الان هزار بار از دستت ناراحت شدیم (قبلش رفته بودیم خونش و تو قیافه بود و من هرچی حرف میزدم روشو اونطرف میکرد منم گفتم خونش نمیرم ،بحثم سر این بود ک دعوت کرد من گفتم نمیام ، شوهرمم گفت بگو چرا نمیری خودشم اصرار من گفتم ولش کن و اینا)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا سعی کن محل خانواده شوهر ندی ،رفتی خونشون یه گوشه بشین محل نده . پیش شوهرتم یه مدت هیچی از اونا نگو ،انگار که نیستن . 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

اینقدر حس بدی بهم دست میده وقتی ی خانوم میگه کتک میخورم... میشه قوی باشی؟

خیلی سعی کردم دلیل اینکه منو میزنه همینه اینکه مثلا میخواد منو رام کنه توسری خور خونوادش کنه ولی تا الان تسلیم نشدم

کلا سعی کن محل خانواده شوهر ندی ،رفتی خونشون یه گوشه بشین محل نده . پیش شوهرتم یه مدت هیچی از اونا ن ...

اوایل محل نمیدادم میگفتن فیس و افاده داره ،الان باهاشون شوخی کنم بهشون برمیخوره شوخی هایی ک اصن چی بگم معمولی معمولی 

خیلی سعی کردم دلیل اینکه منو میزنه همینه اینکه مثلا میخواد منو رام کنه توسری خور خونوادش کنه ولی تا ...

خوب میکنی. اگه تسلیم نشی کم کم عقب نشینی میکنه..مگه ازدواج کردی که برده اونا باشی

اوایل محل نمیدادم میگفتن فیس و افاده داره ،الان باهاشون شوخی کنم بهشون برمیخوره شوخی هایی ک اصن چی ب ...

نکه خودتو بگیری ، ولی زیاد باهاشون وارد بحث و گفتگو نشو

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

خوب میکنی. اگه تسلیم نشی کم کم عقب نشینی میکنه..مگه ازدواج کردی که برده اونا باشی

اتفاقا روز ب روز هارتر میشه من فقط یکم محبت و توجه میخام لامصب ،بخدا خواهرش و شوهرش نشستن گفتن و گفتن درواقع بلا نسبت ریدن بمن شوهرمم همراهشون بعد ک رفتن افتاد ب جونم عین توپ شوتم کرد تو اسپزخونه

اتفاقا روز ب روز هارتر میشه من فقط یکم محبت و توجه میخام لامصب ،بخدا خواهرش و شوهرش نشستن گفتن و گفت ...

لعنت به خواهرش والا ما هم خواهر شوهرم ولی فتنه نمی‌کنیم.تازه من به داداشم تذکرم میدم که احترام بذار 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز