2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه دولتی

135 بازدید | 16 پست

کسی تجربه تحصیل تو نمونه دولتی رو داره؟

من پارسال دهم بودم ریاضی زیر ۱۲ شدم رفتم ازمون دادم قبول شدم و موندم تو مدرسه 

امسال هم نگران امتحان ریاضیمم هنوز نمره مون نیومده اگر پایین ۱۲ بشم میتونم دوباره آزمون بدم؟

یا دیگه فرصتی نیس برا آزمون دوباره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجدید سبز رو میشه چندبار ازمون داد؟مثلا من پارسال ازمون دادم امسالم میتونم؟

آره 

بستگی به مدرستون داره، شرایط مدارس شهرای مختلف با هم فرق داره ، یا زنگ بزن یا هم برو حضوری بپرس

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

آره بستگی به مدرستون داره، شرایط مدارس شهرای مختلف با هم فرق داره ، یا زنگ بزن یا هم برو حضوری بپرس

من یه بخشنامه خوندم که هیچ مدرسه دولتی و دولتی خاص یا غیر دولتی حق اخراج بخاطر افت نمره رو ندارن 

دولتی خاص همون نمونه ست دیگه؟!

امسال مدرسه مون اسون گرفته 

همیشه پیام میداد کسایی که پایین ۱۲ شدن پیام بدن پی وی ولی تا الان خدا رو شکر چیزی نگفتن شایدم بخشنامه رسیده دستشون

تو گوگلم زدم گفت که دولتی خاص شامل مدرسه هایی که برا ورودیشون ازمون میگیرنمثل سمپاد و نمونه

آره، پس نترس بیرونت نمیکنن 

فقط امسال تلاشت رو بیشتر کن❤️

آره، پس نترس بیرونت نمیکنن فقط امسال تلاشت رو بیشتر کن❤️

من تستی خوب میخونم درصدام بالای ۶۰,۷۰عه ولی تشریحی مشکل دارم 

اونم کاریش نمیشه کرد امسال میرم دوازده ازمون هامون هم کلش نهایی تاثیرشم زیاد 

میگن دارن صحبت میکنن تاثیر معدلو بردارن

من تستی خوب میخونم درصدام بالای ۶۰,۷۰عه ولی تشریحی مشکل دارم اونم کاریش نمیشه کرد امسال میرم دوازده ...

نه مطمئن باش تاثیر معدل قطعی و تضمینیه 

برای تشریحی خوندن هم نیاز به تمرکز و وقت بیشتر داری، وقتیکه تستی انقدر خوب هستی، مطمئن باش تشریحی رو هم میتونی تقویت کنی...