2777
2789
عنوان

70کیلو بودن پسر 11ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خفه میشه زیر این همه اصافه وزن وادارش کنین رژیم بگیره شکلات و شیرینی و اینام نخرین بیشتر سبزیجات ...

من خودمم اضاف وزن دارم الان تقریبا شیش ماهه رژیمم 

مامانم هم برای دیابتش کلا همیشه رژیمه

ولی داداشم میخوره اصلا حس سیری نداره 

برنج و نون زیاد میخوره

بیرون میره چی میخره میخوره

کلافه شدیم

داداش من متولد ۸۳ وزنش ۶۸ عین دادش تو تنبل بود تغذیشو اصلا رعایت نمیکرد تا همین چند ماه پیش اصلا تحرک نداشت ولی چند وقته خودش بد جوری افتاده به فکر که لاغر کنه هر چی بزرگتر میشه به تناسب اندامش حساس میشه وزن دوستاش خیلی خوبه میخواد خودشو به اونا برسونه داداش شما هم بزرگتر بشه پ وارد دنیای نوجوانی بشه خودش کمکم 

بفکر میشه نگران نباش

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
بردیمش چند بار رعایت نمیکنه . مامانم هم بهش غذا نده یواشکی میخوره . فوقش پول میبره چی میخره میخوره&n ...

باید محدودش کنین هم از نظر مواد غذایي هم مالي

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
ببرینش دکتر تغذیه چون سنش کمه دچار مشکل نشه...تو سن رشد هم هست مواد مورد نیاز باید به میزان کافی در ...

انواع و اقسام دوچرخه خریدیم اسکیت .......ولی همه گوشه انباری خاک میخوره

راضی نمیشه به بشقاب کوچیک من خودم تو رژیمم تو بشقاب میوه خوری 8قاشق برنج میخورم هرکار میکنیم فایده نداره 4_5تاکفگیر برنج میخوره سالاد همیشه داریم با اون همه برنج سالاد هم میخوره روزی 3_تاسیبکیوی پرتغال میخوره 

خودش نمیخواد راه نمیاد اگرم بهش غذا ندیم یه جوری میخوره چ یواشکی از خونه چ بیرون

وای برای اینده اش خیلی خطرناکه تو این سن همش باید تحرک داشته باشه 

اره متاسفانه کم حوصله و بی تحرکه حتی مشقاشم بی حوصله مینویسه اصلا حوصله تکون خوردن نداره 

استراحت مطلقه

انواع و اقسام دوچرخه خریدیم اسکیت .......ولی همه گوشه انباری خاک میخوره راضی نمیشه به بشقاب کوچیک م ...

عجب داستانی شده حق داری کلافه بشی واقعا راهی به ذهنم نمیرسه ماشالله خیلی اشتهاش زیاده بچه

حال متکلم از کلامش پیداست
اره متاسفانه کم حوصله و بی تحرکه حتی مشقاشم بی حوصله مینویسه اصلا حوصله تکون خوردن نداره  استر ...

به نظرم بترسونیدش یعنی بهش بگید با این وضعیتش چه اینده ای در انتظارشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عجب داستانی شده حق داری کلافه بشی واقعا راهی به ذهنم نمیرسه ماشالله خیلی اشتهاش زیاده بچه

دیگه اینقد بحث داریم سر این موضوع تو خونه کلافه شدیم 

هم ما هم خودش عصبی شدیم

به نظرم بترسونیدش یعنی بهش بگید با این وضعیتش چه اینده ای در انتظارشه

همه رو بهش گفتیم حتی یه روز بهش گفتم چشام درد میکنه مطلب ضررات چاقی برام بخون .خ.نده ولی رعایت نمیکنه 

هرچی میکیم میگه دلم میکشه خو

تو خونوادتون دیگه ادم چاق هست؟؟ینی ارثی باشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش