2777
2789
عنوان

70کیلو بودن پسر 11ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 36 پست
واااای من یه داداش دارم هم سنه داداشه شما خیییلیی لاغره  مامانم همش غصه شو میخوره  خیلی ...

لاغری بهتره 

ولی چاقی بده 

لاغری بعد از بلوغ بهتر میشن بعد بدنسازی میره حجم میاره خوشکل میشه

من مامانم وقتی لاغرا میبینه غصه میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهر منم اینجوریه  با این حال الان ۲۰ ساله شه دیگه نمیتونه نخوره هی میخوره میگه نمیتونم ...

منم20 سالمه ولی رژیم میگیرم و ورزش و پیاده روی میرم هفته ی اول سخته ولی بعدش راحته وزنم هنوز متناسب نیست ولی خب درحال کاهش وزنم

ولی داداشم اصلا حرف گوش نمیده 

داداش من متولد ۸۳ وزنش ۶۸ عین دادش تو تنبل بود تغذیشو اصلا رعایت نمیکرد تا همین چند ماه پیش اصلا تحر ...

عزیزم با سیر صعودی اضافه وزنش میترسم تا بخواد به خودش بیاد دور از جونش بلایی سرش بیاد

تا بخواد بفکر بیفته 200کیلو میشه 

من خودمم اضاف وزن دارم الان تقریبا شیش ماهه رژیمم  مامانم هم برای دیابتش کلا همیشه رژیمه ولی ...

ببین من تو خونه باقالی و نخود پخبچته و سبزیجات و... همش میخورم اشتهام رو میگیره تو خونه تون شیرینی مربا و... اصلا نزارید 

غذا کم درست کنین سر سفره کم بیاد

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
ببین من تو خونه باقالی و نخود پخبچته و سبزیجات و... همش میخورم اشتهام رو میگیره تو خونه تون شیرینی م ...

خو تو مدرسه تلافی میکنه

نون خالی برمیداره میخوره 

من که کلا از کاراش در عجبم

خو تو مدرسه تلافی میکنه نون خالی برمیداره میخوره  من که کلا از کاراش در عجبم

ببین نون خالی خیییلییی چاق نمیکنه من خودم چون همیشه در رژیمم میگم 

بیشتر شیرینی جات و غذاهای چرب چاق میکنه

مثلا کتلت و کوکو اصلا درست نکنین به جاش کباب تابه درست کن بدون روغن یا به جای شیرینی جات خرما بخور

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور