2777
2789
عنوان

با نفرتی که خانواده شوهر از من دارن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست
کاش نزدیک نمیشدن...منتظرن مادرم یا خواهرم یه روز بیاد خونمون اونام میان میمونن نمیرن....یا همش به شو ...

چقدر عوضی ان احمقا. ببین هرجوری که میتونی شوهرتو بکش سمت خودت چون اگه همش ناراحت یا مریض باشی خسته میشه بعد اگه از خونوادش یه کم محبت ببینه یا با اونا بیشتر بهش خوش بگذره دیگه هرکاری اونا بخوانو انحام میده مرده دیگه شعور نداره که عقلش به چشمشه. هروقتم خونوادش میان جلوی شوهرت بهشون احترام بذار بعدا اصلا ادم حسابشون نکن

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عوضی ان احمقا. ببین هرجوری که میتونی شوهرتو بکش سمت خودت چون اگه همش ناراحت یا مریض باشی خسته م ...

ببین یک ده ساله کارم همینه....خسته شدم...دلم صداقت و راستی و صمیمیت و دوستی میخواد...بابا ماهم آدمیم...چرا به چشم دشمن نگاه میکنن به آدم.؟همش انگار تو میدون جنگ برای بدست آوردن شوهر منن.

کلا باهاشون قطع کردیم ولی به زور قصد دارن با شوهرم دوست بشن....و یا همش دنبال اینن بفهمن کجاییم کی خ ...

خب بااحترام بهشون بفهمون خوشت نمیاد انقد فضولی و دخالت کنن اگه نمیتونی پس اصلا ادم حسابشون نکن فکر کن مجبوری از خودت در مقابل اونا بیشتر مراقبت کنی ندار به چیزی که آرزوشو دارن برسن

خب بااحترام بهشون بفهمون خوشت نمیاد انقد فضولی و دخالت کنن اگه نمیتونی پس اصلا ادم حسابشون نکن فکر ک ...

منو که میشناسن اصلا اجازه دخالت نمیدم ولی شوهرمو شدیدا پر میکنن...میگن نزار زنت سوارت بشه.مارو به اون نفروش..عاقل باش...خسته شدم...همش تو میدان جنگم انگار

ببین یک ده ساله کارم همینه....خسته شدم...دلم صداقت و راستی و صمیمیت و دوستی میخواد...بابا ماهم آدمیم ...

متاسفانه بعضی از خواهرشوهر و مادرشوهرا ادم نیستن بویی از انسانیت نبردن. مادرشوهر من با وجود اینکه ما بچه داریم بچونم بزرگ شده باز هرجا میشینه پامیشه میگه پسرم بدبخت شد دلم براش میسوزه با وجود اینکه پسرش چه بدیا و خیانتایی بهم کرده و خونوادشم خبر دارن اما باز جلوی فامیل و بقیه اینطوری حرف میزنه خودشم میدونه هیچکس حاضر نیست پسرشو حتی یه روزم تحمل کنه اما باز چرتوپرت زیاد میگه

منو که میشناسن اصلا اجازه دخالت نمیدم ولی شوهرمو شدیدا پر میکنن...میگن نزار زنت سوارت بشه.مارو به او ...

شوهرت چیکار میکنه؟ در مقابل حرفاشون چه واکنشی نشون میده؟ 

واقعا نصف مردم ایران خودشیفتن

دقیقا. بعد همین مادرشوهرمو انقد بهش محبت کردم کمکش کردم هرچی بدی ازشون دیدم باز بی احترامی نکردم اما بازم حرف خودشو میزنه تا میتونه جلوی بقبه برا خراب کردنم همه سعیشو میکنه

شوهرم هم دقیقا حرفای اونارو تو خونه تکرار میکنه...روزی سه با میگه نمیزارم و نمیتونی سوارم بشی

خب دیگه مرد اگه عاقل باشه خونوادش هیچ غلطی نمیتونن بکنن ببین چطوری میتونی به راه بیاریش

دقیقا. بعد همین مادرشوهرمو انقد بهش محبت کردم کمکش کردم هرچی بدی ازشون دیدم باز بی احترامی نکردم اما ...

خدا بهمون صبر بده...من متاسفم برای خودمون که با همچین آدمای عقده ای باید عمر بگذرونیم

خب دیگه مرد اگه عاقل باشه خونوادش هیچ غلطی نمیتونن بکنن ببین چطوری میتونی به راه بیاریش

بی عقل و شاید بشه عاقل کرد ولی خری که از بچگی تو گوشش خوندن نزار شواذت بشن رو نمیشه

خدا بهمون صبر بده...من متاسفم برای خودمون که با همچین آدمای عقده ای باید عمر بگذرونیم

واقعا خدا صبر بده من که عادت کردم دیگه فهمیدم هیچ چیز و هیچکس ارزش غصه خوردن و ناراحت شدن ندارن اونا هم به راه و روششون ادامه میدن شما هم عزیزم فکر خودت باش غصه و حرص نخور نذار ارزششو ندارن