2777
2789

من تازه خریدم

متاسفانه یکبارم نتونستم استفاده کنم

حتی یک سانت هم نتونستم وارد کنم..

۵۰۰ تومن پولم رفت

ولی خب خواهرم داره میگه بهترین هزینه ای ک تو کل عمرم براخودم کردم همین بوده!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم من 6ساله استفاده میکنم

وواقعا چ جوری وارد میکنین؟ 

اصلا نمیشه

من بشدت درد کشیدم  ی ذره ازش وارد میشد یهو پرت میشد بیرون

اصلا ب هر روش فشرده‌ش میکنم نمیشه ک نمیشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من تازه خریدممتاسفانه یکبارم نتونستم استفاده کنمحتی یک سانت هم نتونستم وارد کنم..۵۰۰ تومن پولم رفتول ...

خواهرت راست میگه خب خیلی آدمو راحت میکنه از پد بهداشتی ،اونم تو گرما ،،چرا نمیتونی استفاده کنی ؟قلق داره

همه همینو میگن

نه خیلی ها هستن راضین

من قبلش خیلی تومجازی تحقیق کردم

نظرات تقریبا ۶۰ به ۴۰ بود

باخودم گفتم شاید منم جزو اون ۴۰ درصد راضی ها باشم

ولی اصلا نشد

وواقعا چ جوری وارد میکنین؟ اصلا نمیشهمن بشدت درد کشیدم ی ذره ازش وارد میشد یهو پرت میشد بیروناصلا ب ...

من تازه امروز استفاده کردم برا اولین بار نشتی نداشتم ولی توالت ما مدل سنتیه فرنگی نیست و وقتی میشینم دم اش و یک مقدار از ته اش انگار بیرونه 

بعد یکمم وقتی میشینم سختمه یه مقدار احساس سوزش دارم

وواقعا چ جوری وارد میکنین؟ اصلا نمیشهمن بشدت درد کشیدم ی ذره ازش وارد میشد یهو پرت میشد بیروناصلا ب ...

سایز بزرگ خریدی حتما ،فیلم طرز استفادشو تو نت نگا کن خیلییی راحته فقط قلق داره

نه خیلی ها هستن راضینمن قبلش خیلی تومجازی تحقیق کردمنظرات تقریبا ۶۰ به ۴۰ بودباخودم گفتم شاید منم جز ...

چرا من تونستم فقط یک مقدار احساس سوزش دارم 

و اینکه بخدا الان اولین روزه دیگ از شر پد راحت شدم خداروشکر میکنم ولی هنوز خوب راه نیوفتادم 

خواهرت راست میگه خب خیلی آدمو راحت میکنه از پد بهداشتی ،اونم تو گرما ،،چرا نمیتونی استفاده کنی ؟قلق ...

آره قطعا اگ بتونی استفاده کنی از پد لعنتی خلاص میشی

اصلا نمیشه آخه...

هرجور امتحان میکنم نمیشه

اگ مواقع غیرپریود ، امتحان کنم ایراد نداره ؟ مثلا از چن روز قبلش هی هرروز بذارم و بردارم ؟

من تازه امروز استفاده کردم برا اولین بار نشتی نداشتم ولی توالت ما مدل سنتیه فرنگی نیست و وقتی میشینم ...

خب عزیزم توالت مام سنتیه ،واینکه دم ش بیرونه طبیعیه باید بیرون بمونه یه مقدارش

آره قطعا اگ بتونی استفاده کنی از پد لعنتی خلاص میشیاصلا نمیشه آخه...هرجور امتحان میکنم نمیشهاگ مواقع ...

نه من شنیدم موردی نداره با یه ژل روان کننده بر پایه آب میتونی تست کنی

سایز بزرگ خریدی حتما ،فیلم طرز استفادشو تو نت نگا کن خیلییی راحته فقط قلق داره

نه سایز یک عه

آره کلی فیلم دیدم

اصلا جا نمیشه لعنتی

کلا من بشدت اون قسمت ورودی‌م کوچیکه فک میکنم 😭