2777
2789
عنوان

هروقت خواستگار میاد پنیک میشم

158 بازدید | 17 پست

دست خودم نیست 

حالم بد میشه دارو نخورم خوب نمیشم یه ترس و لرز شدیدی میاد تو بدنم  

خصوصا اگه بگن بزاریم قرار ملاقات ..

کسی مث من بوده؟ چرا همچین میشم 

دست خودم نیست

تازه حملم تموم شده اما بقیه اصرار میکنن قبول کنم 

تحت فشارم 

۲۰ سالمه 

ولی حس میکنم امادگی ندارم 

نمیتونم نمیخوام

چند بار رخ داده هربارم همینطور شده

ولی میگن قبول نکنی ترشی میمونی دیگ کسی نمیاد واست فکر کن عجله نکن 

مشکل من چیه اصلا؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

میخوام اول زندگی خودمو بسازم بعد کسیو وارد زندگیم کنم 

اینطوری حالم بد میشه طبیعیه؟ 

من همین الانشم محدودیت شدید دارم 

دانشگام رو هوا مونده 

۲ سال از بقیه عقب افتادم 

امسالم میشه ۳ سال

نمیتونم بدتر ازین بشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم سردرد میشم خیلی شدید 

۳۵سالمه و مجردم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم اینجوریم فقط تو مورد خواستگار

چرا واقعا چرا 

طبیعیه؟

تو چن سالته؟

منم سردرد میشم خیلی شدید ۳۵سالمه و مجردم

فکنم طبیعیه ..نترسم ن؟

چیکار کنم من الان 

با این فشار

خواهر چقدر منیمن از هوش مصنوعی پرسیدم گفت مشکل از رابطه با باباته

ربطش ب چیه میشه توضیح میدی 

از لحاظ روانشناسی و تروما یعنی میگی؟

من تو یه خونواده پر حادثه و بی اعصاب بزرگ شدم 

جایی بحث بشه هم پنیک میشم  

بابام اینطوره زود جوشه

ممکنه بخاطر این باشه؟

خوب میشی مهم نیست

جای من بودی؟

کسی راهکار نداره بده 

ربطش ب چیه میشه توضیح میدی از لحاظ روانشناسی و تروما یعنی میگی؟من تو یه خونواده پر حادثه و بی اعصاب ...

آره منظورش همون رابطه با والدینه 

بابای منم عصبی و نامهربونه 

هیچ مهری ازش ندیدم و خب هوش مصنوعی هم همین رو تایید کرد که دلیلش باشه

آره منظورش همون رابطه با والدینه بابای منم عصبی و نامهربونه هیچ مهری ازش ندیدم و خب هوش مصنوعی هم هم ...

چه بد اینجور ک دیگه خودش ی مسئله جداست 

مرسی عزیزم 

هرچی میکشیم ازین جور ادماس

۲۷نمی‌دونم میمیرم و زنده میشم حتی وقتی می‌دونم جوابم نه انگار طرف میخواد بروز خودشو کنه تو پاچم. خوا ...

خیلی سخته منم همینطورمیشم