یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شنیدی میگن شعرا برای الهام به منبع نیاز دارن؟ این مسئله در سطح افراطی اون شاعر رو به سمت افیون و حتی روابط بی سرانجام میبره، یعنی طرف یکیو درگیر خودش میکنه تا اون آدمه بیاد یه حسی رو در شاعر مورد نظر لیدار کنه تا صرفا این وسط شعر تولید شه
تو جامعهای به این بی در و پیکری در مواجهه با احساسات آدما اول قرارداد ببند بعد عاشق شو!
یه روزی فکر می کردم ديگه نمیتونم زندگی کنم چه برسه یکی ديگه رو دوست داشته باشم بعد پنج سال فراموشش نکردم خوابشو می بینم ولی ديگه دلم براش تنگ نمیشه به یاد خاطرات میوفتم ولی متنفرم ازش که روح و روانم و چند سال ازم گرفت به لطف خدا مجدد ازدواج کردم همسرم و خیلی بیشتر دوست دارم و خداروشکر میکنم که کنارش آرامش دارم همش میگم ای کاش از اول روزی هم بودیم تا من آنقدر زجرمکشم