2777
2789
عنوان

تجربیاتتون درمورد وزن کم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
20 کیلو کم کردم در عرض یکسالناهارو حذف کردم برنج و نون رو کم کردم ولی الان شدیدا پشیمونم خیلی بدنم ض ...

اره من خودم ۱۷۰ قدم به نظرم بهترین وزن برا این محدوده قد ۶۰ کیلوعه.وقتی ۶۰ بودم خیلی خوب بودم بدنم واقعا متناسب و عالی بود.حیف بعد کنکورم پر خوری کردم و گند زدم به اون اندام و بدن

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من چندین ساله کامل شکر و شیرینی و قند مصنوعی حذف لب نمیزنم خیلی خوبه الانم که تازه زایمان کردم اضافه ...

ممنونم😍💕

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط با کم خوری یعنی سالم خوری و ورزش.بچه ها یه سوال  میگم رژیم گرفتم پوست بازوم شل شده.با دمبل. و  کشم تمرین میکنم گردن درد چون دارم تا چند روز درد دارم.چیکار کنم سفت بشه. لیفت بازو انجام بدم درد و بیه‌‌وشی داره ؟هزینشو میدونید؟

ورزش هوازی 

واینکه سعی کن دوساعت قبل و بعد ورزش چیزی نخوری یا حداقل چیزهای چرب و پرکالری نخوری 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

پیاده روی ساده ولی طولانی، مثلا بیشتر از ۱ ساعت، این چربی میسوزونه چون ضربان قلب پایین هست. ورزشی که ضربان قلب بالا ببره، کربوهیدرات میسوزونه نه چربی.

شاید ۸۰% مشکل ما عادت غذایی ما هست. اگر ما کل روز رو ورزش کنیم، سخت ترین ورزش هم که باشه، فقط ۱۰% انرژی مصرفی روز ما رو تشکیل میده. باید ورودی رو کنترل کنیم. 

مثلا مرد روزی ۲۰۰۰ کاری، زن روز ۱۵۰۰ کالری باید بخوره. یک دونه، تکرار میکنم یک دونه بیسکویت ۴۰۰ کالری داره. یعنی تقریبا اندازه یک ناهار. 

میوه و سبزی جات مصرف کنیم. آب زیاد بخوریم. هرچی روده روان تر باشه، ما کمتر هوس می کنیم غذا بخوریم. 

هیچ چیزی رو لازم نیست حذف کنیم. نون و برنج و .. همه خوب هستند اما اندازه داره. 

شکر عامل اصلی اشتهای بیش از حد ماست. کیک و بیسکوئیت و هرچیزی که شکر سفید بهش اضافه شده، اشتهای ما رو توی آسمون میبرند

در آخر به خودمون بیش از حد سخت نگیریم. 

من توی یکسال ۲۰ کیلو کم کردم. مشکل از عادت های غذایی ما هست

پیاده روی ساده ولی طولانی، مثلا بیشتر از ۱ ساعت، این چربی میسوزونه چون ضربان قلب پایین هست. ورزشی که ...

خیلی ممنونم ازتون 🙏🙏🤝عالی

اره کمتر از 60 نشومن الان تمام دنده هام بیرونهاستخوان جناغ سینم مشخصه

وای خیلی بده شما باید کم کم ۵ کیلو اضافه کنی وگرنه پوکی استخوان میگیری

من هیچی نمیخورم خیلی لاغرم توهم نخور😐😛

😂😂اخرین باری که همچین کاری کردم یه افسرده کنکوری بودم که تهش رفلاکس گرفت

ورزش هوازی واینکه سعی کن دوساعت قبل و بعد ورزش چیزی نخوری یا حداقل چیزهای چرب و پرکالری نخوری

ممنونم💕💕