2777
2789
عنوان

تجربیاتتون درمورد وزن کم کردن

326 بازدید | 31 پست

میخوام کم کم ۱۵ کیلو کم کنم 

بیاید بگید چیکارا کردید جواب گرفتید مثلا دکتر تغذیه یا رژیم از خودتون یا ورزش هرچییی

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

سالم خوری و کم خوری

واقعا تاثیرش رو دیدم رو جسمم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
سالم خوری و کم خوریواقعا تاثیرش رو دیدم رو جسمم

مثلا چیارو جایگزین چیا کردین؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنقلات حذف،شکر ،قند حذف دیر شام خوردن حذفورزش کم خوردن

ممنونم. در طول روز گرسنه نمیشدین با حذف تنقلات و قند

مثلا چیارو جایگزین چیا کردین؟

چیپس و پفک خیلی خیلی کم خوردم 

شکلات و کاکائو و قند اضافه نخوردم 

جاش شیرینیجات سالم میخورم

آب خیلی میخورم

فست میگیرم

به خودم سخت نمی‌گیرم بعضی روزام تقلب میکنم

در کل جایگزین سالم 

رایس کیک ، بیسکوییت دانه چیا ، میوه ، برنج بدون روغن ، نیمرو با روغن کم ، مغزیجات و...

به بند محصول هم نگاه میکنم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حذف شکر و کیک و شیرینی کامل ورزش و پیاده روی حداقل اجازه نمیدم چاق بشم چون خیلی میخورم😁

من پارسال پیارسال ۶۰ کیلو بودم الان شدم ۷۶.واقعا عصبیم شاید اصلا حس میکنم سنگینی رو

ممنونم. در طول روز گرسنه نمیشدین با حذف تنقلات و قند

من بیشتر شبا گشنم میشد و از خواب بیدار میشدم و باید یک شیرینی چیزی می‌خوردم 

اولش سخت بود خیلییییی زیاد ولی بعد ی هفته عادی شد برام.تو طول روز سرگرم بچه ها میشم و زیاد متوجه نمیشم 

بنظرم اولش سخته بعد ی هفته عادی میشه همش

ورزش نکردماما صبونه و شام نخوردمناهار زیاد هر چی میخاستم میخوردم ده کیلو کم کردم توی ده ماه

من قبلا اینجوری ۱۱ کیلو کم کردم ولی بعد رفلاکس گرفتم🙂💔دیگه میترسم برم سراغ این مدل رژیم

چیپس و پفک خیلی خیلی کم خوردم شکلات و کاکائو و قند اضافه نخوردم جاش شیرینیجات سالم میخورمآب خیلی میخ ...

مرسی ازت زیبا

20 کیلو کم کردم در عرض یکسال

ناهارو حذف کردم 

برنج و نون رو کم کردم 

ولی الان شدیدا پشیمونم خیلی بدنم ضعف داره

با قد 172 سانت 50 کیلوم

پیشنهادم به شما اینه زیادی لاغر شدنم عوارض داره

من بیشتر شبا گشنم میشد و از خواب بیدار میشدم و باید یک شیرینی چیزی می‌خوردم اولش سخت بود خیلییییی زی ...

ممنونم عالی

سلامت باشی همیشه😍💕

من چندین ساله کامل شکر و شیرینی و قند مصنوعی حذف لب نمیزنم 

خیلی خوبه 

الانم که تازه زایمان کردم اضافه وزن دارم ولی چه کنم که یه علت شیردهی نمیتونم رژیم بگیرم و وقت ورزش ندارم 

ولی با پیاده روی و کاهش خوراک مثلا کم‌کردن برنج و نان و ماکارونی و سرخکردنی و کیک و شیرینی قشنگ ۱۰ کیلو کم میکنی

الحمدلله رب العالمین ...