2777
2789
عنوان

یعنی شلوارش دو تا شده

240 بازدید | 10 پست

شوهرم بیشتر از بیست روزه جای خوابشو عوض کرده میره تو اتاق پسرم دارم از کاراش دیوانه میشم اولش آروم بودم ولی از بس طولانی شده منم عصبی شدم  دارم مثل خودش رفتار میکنم این کاراش چه معنی داره؟واقعاً دعوا رو اون شروع کرد وادامه داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو بی دلیل

خانوادش رو بدون اطلاع من دعوت کرده بود و شب قبل از مهمونی بهم گفت خواهر و برادرهاشو دعوت کرده تعداد زیاد به خدا هیچی تو خونه نداشتیم از طرفی جاریهام منو تو مراسم میبینن رو برمیگردونن یا خواهرهاش که اصلاً اعتنا نمیکنن به خدا قرض گرفتم برا یه مهمونی

خانوادش رو بدون اطلاع من دعوت کرده بود و شب قبل از مهمونی بهم گفت خواهر و برادرهاشو دعوت کرده تعداد ...

حق داشتی عزیزم کارش خیلی اشتباه بوده بدون اطلاع دعوت کرده بعد هیچیم نخریده . باید می‌گفت بعدم شام بیرون دعوت میکردین اکه خیلی براش واجب بود . الآنم شلوارش دوتا نشده مرداد برا خانوادشون جون میدن انقد ازین تعصبای الکیش میکشنذانگار آسمون پاره شده خانواده خودشون فقط افتادن پایین 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حق داشتی عزیزم کارش خیلی اشتباه بوده بدون اطلاع دعوت کرده بعد هیچیم نخریده . باید می‌گفت بعدم شام بی ...

متاسفانه همین خانواده ای که شوهرم داره خودشو براشون میکشه باعث تمام بدبختی های ما هستن

متاسفانه همین خانواده ای که شوهرم داره خودشو براشون میکشه باعث تمام بدبختی های ما هستن

اکثرن همینیم عزیزم ولی چاره ای نیست . تا شوهرامون بخان حقیقتارو قبول کنن ما روزای اخرمونه . خدا بهت صبر بده عزیزم به شوهرت عقل

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو