2777
2789
عنوان

نار ابروم خورد ب لبه دیوار

154 بازدید | 22 پست

کلی خون اومد،الانم بازه زخمش.بنظرم بخیه میخ‌است ولی نرفتم البته شوهرم هم من نبرد خودمم نمیتونستم برم دخترم کوچیکه گریه میکرد،مهم نیست اونو میسپارم ب خدا ک جوابش بده چون دلم خیلی شکست ،الان چکار کنم زخمش بازه ؟جاش نمونه چکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بتادین بزن یکم اگه میتونی هم با باند ببندش فردا هم برو دکتر بچه با یکی دوستی اشنایی..

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

عمیق بریده ،بتادین بزن و با پنبه محکم فشاربده که خونریزی بند بیاد 

چون عمیق بریده جاشم میمونه فردا یه ترمیم کننده بخر یا اگر داری بزن تا جاش نمونه 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
عمیق بریده ،بتادین بزن و با پنبه محکم فشاربده که خونریزی بند بیاد چون عمیق بریده جاشم میمونه فردا یه ...

ن مدارم جاش بازه هنوزم بعد چند ساعت خون میاد،فردا برم بخیه میشه؟

ن مدارم جاش بازه هنوزم بعد چند ساعت خون میاد،فردا برم بخیه میشه؟

آره بخیه میخواد اگر هنوز خون میاد ،فعلا یه دستمالی چیزی با بتادین محکم فشار بده روش ببین خونش بند میاد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
چسب بخیه بگیر از داروخونه بزن وگرنه جاش میمونه مثل این لاتها میشی .بیدارش کن بره برات بخره بیاد

ببینم اسنپ برام میاره،اون من واسش مهم نیستم مهم گوشیشه،تروقران دعا کن حسرت خرید یه گوشی سر دلش بمونه