2777
2789

خدایا من اینهمه نذر کردم من اینهمه شب روز دعا میکردی که به من بدیش چرا الان اون مال یکی دیگه چرا من باید اینجا عذاب بکشم مگه من چیکار کردم اخه چرا انقدر باید سختی بکشم خدااا من دلم داره اتیش میگیره از اینکه خانواده خودم باعث شدن خانواده کسی که دوسش دارم براش زن بگیرن تازه نامزده کرده ولی‌همچنان یواشکی بامن حرف میزنه اما از وقتی نامزد کرده خیلی سرد شده امشب یهو بدون خداحافظی نتش خاموش‌کرد حتما داره با نامزدش حرف میزنه پس همه حرفاش یعنی بهم دروغ بود؟؟؟؟ اخه‌مگه میشه؟ اخه اگه دوستم نداشت پس چرا تو این سه سال انقدر به خاطر من خودشو به اب و اتیش زد چرااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دقیقا داری اینکارو میکنی؟

واقعا فک کردی پسره اونقد بی زبون بوده اونقد به حرف خانوادش گوش میکرده که اجباری رفته گرفته؟

حقیقت اینه ک رفته دیده خوشش اومده توام که هرجوره میتونه داشته باشتت به خودت بیا یکم تو که بی ارزش نیستی 

تو چقدر ساده ای دختر

خانواده ش براش نامزد گرفتن دیگه چه صیغه ایه

اینقدر ساده نباش خواهر جان

مردی که عاشقت باشه و دوستت داشته باشه، شده ازون خونه میزاره میره اما باکسی غیر از عشقش نامزد نمیکنه

این آدم عاشق شما نبود

یا به عبارتی عاشق واقعی نبود

غصه نخور عزیز دلم

انشاالله خدا عشق واقعی رو سر راهت قرار میده

طوری که هر روز خداروشکر کنی که با اون دو روی بی خاصیت ازدواج نکردی

خیلی سخته درکت میکنم

دارم تموم میشم اخه دیگه چقدر عذاب همش میگن شاید حکمت بوده اخه یعنی چی من کاش الهی یه بلایی سرم بیاد بمیرم تنها چیزی‌که حداقل خدا براورده کنه همینه چون هیچکدوم از حاجتامو براورده نکرد حتما من بنده ش نیستم دیگه حتی خدا هم دوستم نداره😭😭😭😭

نامزد داره طرف تو باهاش صحبت میکنی؟؟

دوری کن ازش

خدا وقتی یچیو ازت میگیره ۱۰۰۰برابر بهترشو دراختیارت میزاره

آدم قحطه؟پسر قحطه؟مرد قحطه؟ 

فراموشش کن بابا 

هرچی مربوط بهش داری پاک کن و به خودت برس و خودتو بالا بکش 

هیچوقت منت بنده ی خداوندو نکش 

چیزی ک سهم تو باشه درنهایت میاد سمتت

الانم حالت بده ، بدون ک این روزام میگذره و یطوری اون فردو فراموش میکنی ک اسمشم یادت نمیاد

ثابت شده از سمت دیگران و خودم بهم.

روانشناسم این حرفا پشتش یه منطقی وجود داره

اینم بدون، درنهایت همه ما آدمها تنها هستیم 

از تنها بودن نترس و بیخیال اون فرد شو 

بهت ضربه میزنه

بیخیالش شو 

چرا دقیقا داری اینکارو میکنی؟واقعا فک کردی پسره اونقد بی زبون بوده اونقد به حرف خانوادش گوش میکرده ک ...

هی جریان طولانیه فقط موندم هیچوقت من ادم دوست داشتنی کسی نبودم و نیستم

دارم تموم میشم اخه دیگه چقدر عذاب همش میگن شاید حکمت بوده اخه یعنی چی من کاش الهی یه بلایی سرم بیاد ...

این حرفا چیه؟؟ خدا حکمت و صلاح تورو میدونه یا خودت؟

تو دعاهاتم بگو خدایا هرچی تو میگی ، هرچی به صلاحه 

تو چقدر ساده ای دخترخانواده ش براش نامزد گرفتن دیگه چه صیغه ایهاینقدر ساده نباش خواهر جانمردی که عاش ...

هی خدا عکسم رو پس زمینه گوشیشه هنوز یعنی پسرا میتونن عاشقانه نگات کنن اما یکذره بهت علافه نداشته باشن اما اون تنها کسی بود که با تمام وجودم عاشقش بودم من دیگه کلا انرژی برای شروع روابط دیگه هم حتی ندارم

هی جریان طولانیه فقط موندم هیچوقت من ادم دوست داشتنی کسی نبودم و نیستم

ارزش خودتو نگه دار توی زمان خودش یکی پیدا میشه که عاشقت باشه و تورو همینجوری که هستی دوست داشته باشه تو به این زیبایی چیزی کم نداری لایق بهترین هایی واقعا بخودت بیا

نامزد داره طرف تو باهاش صحبت میکنی؟؟دوری کن ازشخدا وقتی یچیو ازت میگیره ۱۰۰۰برابر بهترشو دراختیارت م ...

سه ساله نمیتونم فراموش کنمممممم حتی سرکار هم میرم اما بااین وجود بازم فراموش نمیشه مشکل اینجاس کسی منو نمیخواد