2777
2789
عنوان

راهکار تضمینی بدید برای فرزند پسر

176 بازدید | 22 پست

بدون جبهه گیری 

فقط راهکار قطعی میخوام 

قرص اسید فولیک رو شنیدم خوبه و نسکافه ؟! 

متاسفانه همسرم فوقالعاده پسر دوسته و این باعث شده استرس داشته باشم برا اقدام خواهرانه بگید چیکار کنم 

لایک 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر خودش همه چیو بهت میگه اگه از اینو اون بشنوی فایده نداره برو پیش دکتر خودش میگه چیا استف ...

از ی طرف همسرم میگه دلم میخواد با خواست خدا باشه بدون دکتر با رعایت ی سری چیزای مرسوم مثل گرمی جات 

دکتر راضی نیس

خودت چی دوست داری؟؟؟

تو همه چی خودتونا فدا میکنید حتی جنسیت بچه ؟؟؟؟ 

از الان بگو من دختر میخوام 

دختر هم شد ژست موفق ها را بگیر 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

قبل رابطه جوش شیرین و آب قاطی کن با سرنگ تزریق کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خودت چی دوست داری؟؟؟تو همه چی خودتونا فدا میکنید حتی جنسیت بچه ؟؟؟؟ از الان بگو من دختر میخوام دختر ...

حقیقتش برا خودم فرقی نداره دوس دارم هر دو رو داشته باشم ولی همسرم میگه اولی پسر دومی دختر 

شرایط سخت و استرسی شده برام