2777
2789

دقت کنید من جمع نمیبندم چون خودم دخترم پس الکی گارد نگیرید.. 💐

دختر خالم همزمان با 6 تا پسر شاید هم بیشتر در ارتباطه 

یکی از دوستام همزمان دوتا رل داره بقیه هم همینطورن.. جالب اینجاست همه شونم عشقم و زندگیم و.. خطابشون میکنن💔😳

من جز یه نفر نمیتونم با هیچکس باشم، بحث سوتی و مدیریت زمان و..نیست!! 🙂

بحث ذاته به خدا قسم، خودم حالم از خودم بهم میخوره اگه همچین آدمی باشم 💔

من اگه به کسی بگم عشقم از ته دلم میگم 

به کسی میگم که حاضرم جونم و واسش فدا کنم ولی بقیه عین چی..

خیلی راحت این کلمات و توی صحبتای عامیانه شون به کار میگیرن 

یه مدت دخترا گیر داده بودن مردا خیانتکارن فلانن و... من این موضوع و قبول دارم ک تعهد کم شده، ولی الان دو طرفه ست دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا رو شکر همه خانم البته اگر بخوان ازدواج کنن با کسی اشنا بشن با پدر مادرشون درمیون می ذارن ، پدر ومادرا هم مشکلی ندارن ، ولیییبیی امان از یکیشون لاشی که حد و حساب نداره ، لاشی که نه خراب 🥴😅

متاسفانه بله

ی سوال

چرا مردا میتونن همزمان چند نفرو دوست داشته باشن؟؟ 

آخه این چه خصلتیه!!! 

مگه میشه عاشق یکی بشی و همزمان چشمت دنبال هزار نفر باشه آخه!! نمیتونم درک کنم 

ی سوالچرا مردا میتونن همزمان چند نفرو دوست داشته باشن؟؟ آخه این چه خصلتیه!!! مگه میشه عاشق یکی بشی و ...

ببینید خدا مصلحت بنده هاشو بهتر از همه میدونه... وقتی برای مرد، چهار تا زن رو مجاز کرده یعنی با طبیعت مرد سازگاره 

ببینید خدا مصلحت بنده هاشو بهتر از همه میدونه... وقتی برای مرد، چهار تا زن رو مجاز کرده یعنی با طبیع ...

اگه بخواییم کتاب عظیم الشان قرآن و با تفاسیر شخصی خودمون تطابق بدیم همون بهتر نظرمون و برای خودمون نگه داریم!!! 

بخاطر شرایط خاص اون زمان مردا مجبور بودن 

چ کاریه آخه!!! 

اگه بخواییم کتاب عظیم الشان قرآن و با تفاسیر شخصی خودمون تطابق بدیم همون بهتر نظرمون و برای خودمون ن ...

تعدد زوجات که ب ای مردها الانم قانونه و قابل اجراست... 

هرچند که تحت شرایط خاصی باید باشه و طبق عدالت