2777
2789
عنوان

کاشت ناخون💅💅💅💅💅

172 بازدید | 26 پست

خانوما من کاشت ناخون دارم و اصلا نمیتونم ازش دل بکنم. واقعا دلم نمیخواد به ناخن های قبلیم برگردم و داشتن کاشت ناخون رو از سر زیبایی و تمیزی میدونم.

ولی خب چند وقتیه سر یه موضوعی خدا اصلا صدامو نمیشنوه😢با اینکه نماز میخونم و زیارت عاشورا و قرآن و...

ولی حس میکنم چون کاشت ناخون دارم خدا حاجتمو نمیده😢

کسی بوده اینجوری باشه؟ بنظرتون ربطی داره؟

اینم بگم حلال و حروم سرم میشه ولی خب حجابمم در حد متعادله و خیلی زیاد نیست.

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نماز وزیارت رابا بدن نجس انجام بدی قبول نیستا

ینی فقط بخاطر یه ناخون خدا اینهمه صدا زدنای منو نمیشنوه؟!

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

به دلت رجوع من از کجا می‌دونی قرآن و نماز کسی که روبنده داره و باحجابه بیشتر قبوله ؟ خیلیا هستن ادعای مسلمانی دارن مسحدو و روزه و هیبت و روضه روزی پنج نوبتم قامت می‌بندن جلو خدا برای نماز اینا قبول باشه  ؟ شاید تو از اونا پاک تر باشی کسی اع پیش خدا نیومده 

فکر کنم وضو و غسل و نماز صحیح نیست 

خدا حاجت هر کس رو هم به وقتش اگر صلاح باشه برآورده می‌کنه عزیزم 

@ظهور313‍ 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

نه عزیز دلم ولی شما که اینقدر دلت پاکه بهتره نماز درست بخونی وبدنت پاک باشه

ناامید هم نباش بعضی وقتا خدا صلاح نمیبینه

حق باشماست

عزیزم میدونے ڪہ نمازت بدون طهارت وضو و غسلہ؟ بہ خاطرهمین فڪرت درگیره 

هرع ڪارے قانون وشرایط وآداب داره ، حلال وحروم ،ڪمڪ بہ نیازمند ،حجاب ،...جاے خودش

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
برعکس من کاشت ناخن نشانه کثیفی و عدم بهداشت میدونم و حالم بد میشه

جدی به کسی توهین نشه ولی مثل بچه ها انگار یه چیزی چسبوندن روناخنشون همونطور برآمده ومصنوعی وزشت وچندش

حق باشماست
جدی به کسی توهین نشه ولی مثل بچه ها انگار یه چیزی چسبوندن روناخنشون همونطور برآمده ومصنوعی وزشت وچند ...

من حتے لاڪ رو بچگونہ مےبینم😁

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

ببین اولا قرار نیست هرچی ما میگیم اتفاق بیفته 

دوما شما خودت میدونی کارت از کجا میلنگه 

چرا دنبال جوابی 

ناخن کاشت جز برای فرد مشکل دار مریض که ناخن نداره برای بقیه نه وضو داره نه غسل نه نماز 

قبلا هم کاشت انجام دادی حاجتی اونموقع داشتی که برآورده بشه؟

چی؟متوجه منظورتون نشدم