2777
2789
عنوان

کاشت ناخون💅💅💅💅💅

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست
به دلت رجوع من از کجا می‌دونی قرآن و نماز کسی که روبنده داره و باحجابه بیشتر قبوله ؟ خیلیا هستن ادعا ...

نمیدونم خیلی شک دارم😢خب شاید اونا ریاکارن و بخاطر ریاشون ادمای خوبی نیستن. ولی من میگم شاید خدا حاجتمو نمیده که با ریموو کردن ناخونام بیشتر بهش نزدیک بشم🥲نیمدونم شایدم حرفم مسخره باشه واقعا...خیلی حالم بده

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟متوجه منظورتون نشدم

منظورم اینه آیا از زمانی که کاشت داشتین حاجتی براتون برآورده شده یانه؟

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ببین اولا قرار نیست هرچی ما میگیم اتفاق بیفته دوما شما خودت میدونی کارت از کجا میلنگه چرا دنبال جواب ...

مطمئن نیستم که کارم ازینجا میلنگه🥲گفتم با شما هم مشورت کنم💔

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

منظورم اینه آیا از زمانی که کاشت داشتین حاجتی براتون برآورده شده یانه؟

اره

مطمئن نیستم که کارم ازینجا میلنگه🥲گفتم با شما هم مشورت کنم💔

گفتم جوابتو 

امیدوارم زودتر تا دیر نشده برسی بهش 

چون پیرزن هارو که کاشت دارن میببنم دلم میسوزه 

وقتی کفن میکنن حتی غسل اخرشونم معلوم نیست درست باشه چون گاها نمیتونن دربیارن 

عزیز دل 

خواهر جان 

نماز هایی که زحمت میکشی میخونی 

بدلیل عدم صحت طهارت غسل 

و وضو 

مشکل داره 

غسل و وضو جبیره دار داره

در اسرع وقت باید رفع بشه 

مرجع تقلید تون باید ببنید چی میگن .

و الا آب نفوذ نمیکنه .

گلم لاک نمازی بگیر 

انقد شکیل زیبا و مجعد 

ناخن خود تو سوهان بکش مرتب .

واسه ۱۰ دونه انگشت 

که خدا این نعمت داده 

عوض شکر 

باهاش کاری نکن که واجباتت مشکل دار بشه 

ما از یک دقیقه مون خبر نداریم 

مبادا بدون طهارت خدای نکرده 

بعد عمر طولانی دنیا رو ترک کنیم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیز دل خواهر جان نماز هایی که زحمت میکشی میخونی بدلیل عدم صحت طهارت غسل و وضو مشکل داره غسل و وضو ج ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

گفتم جوابتو امیدوارم زودتر تا دیر نشده برسی بهش چون پیرزن هارو که کاشت دارن میببنم دلم میسوزه وقتی ک ...

وای خدا😢😢😢😭😭😭😭😭

شاید  انجام یه گناه باعث میشه خواسته ات برآورده نشه 

کاشت ناخن به نظرم اهمیت چندانی برای خدا نداره 

مهم اینه به یادش باشی 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨