2777
2789
عنوان

كيا بچه شش هفت ساله دارن

318 بازدید | 31 پست

پسر من از نوزادي تو اتاق خودش ميخوابيد 

اصلا بد قلقي نميكرد 

نميترسيد 

بهش سايه هارو نشون داده بودم 

اصلا ترسي نداشت 

يه مدت من تو توالتم نميتونم برم 

شبا شش هفت بار پا ميشه ببينه من كنارشم يا نه 

من تو اشپز خونه باشم اون تو اتاقش با در بازم نميمونه مدامممممم ميگه ميترسم 

تو دسشويي هر ثانيه صدام ميزنه يعني دو دقيقه بشه ميزنه زير گريه

عجيب غريب شده هرچي هم ميپرسم از چي ميگه همه چي 

سايه ميگم مامان سايه ترس نداره ميگه كمد مثلا يا الكي الكي از همه چي ميترسه 

تمام طول اشپزي كنارمه و مدام نق ميزنه چون حوصلش سر ميره 

تمام مدت نقاشيش بايد من كنارش باشم اصلا من تو اشپز خونه اون تو پذيراييم نميمونه 

تنهايي نميره اشپز خونه يه ليوان اب بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم خیلی سخت می‌گذره بهش با مشاور حرف بزن کاری از دست ما برنمیاد مشکلش با سلام‌ و صلوات حل نم ...

اخه يكي از همكلاسي هامم ميگفت بچشتو سن بچه من اينطوري شده بود متاسفانه درس عمومي باهم داشتيم شمارشو ندارم ازش بپرسم 

فقط صلوات دعا بهش ارامش میده

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

بنظرم یه ملاعی چ میدونم ملا باجی چیزی ببرین بچه ها کوچیک چیزایی میبینن که ما بزرگا نمی تونیم ببینیم ...

ميدوني يه مدت پيش البته ترساش تازه شروع شده بود همسرم رفته بود پيش يه دعا نويس خيلي قهار يه دعا پيدا كرده بود تو مغازش 

گفته بوده برا تو همسرت دعا نوشتن سنگينيش رو بچته 

دوسال پيش نوشته شده درست همون زمان بچه من به مريضي هاي عجيبي دچار ميشد دكترا دردشو نميفهميدن تايپيكامم هست