2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دومشونه میشه بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 48 پست
پستت رو‌خوندمتو خودت شرایطت خوبه.مطمئن باش بهترین خواستگارها برات میان و هیچ فرقی با دختر مجرد نداری ...

ممنون عزیزم

واقعا با حرفات امیدوار شدم چون امروز خیلی از مامانم سرزش شنیدم و حالم بد بود خیلی نیاز داشتم یک نفر اینا رو بهم بگه❤️❤️❤️❤حتما حرفای شما پیامی از طرف خدا بود

ان شاءالله عاقبت به خیر شی😘😘😘😘😘😘

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

این حق توئه.منم اصلا فکر نمیکردم با مطلقه ازدواج کنم،همه ی خواستگارام مجرد بودن‌.ولی خب شوهرم از همه ...

ممنون گلم 

به نظرتون به اطرافیان بگم جداشدم ممکنه برام مرد بچه دار معرفی کنند؟

ازین موضوع میترسم و اگر همچین کاری کنند خیلی دلم میشکنه😢😢😢

برا شما چجوری بود خواستگارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزمواقعا با حرفات امیدوار شدم چون امروز خیلی از مامانم سرزش شنیدم و حالم بد بود خیلی نیاز دا ...

ای جان عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم خوشبخت بشی و با چشم باز انتخاب خوبی داشته باشی.

این دفعه دیگه خودت باید مسؤولیت انتخابت را به عهده بگیری و به امید پدر و مادرت نباشی.

منم یه روزی جای الان تو بودم....انقدر گریه میکردم ...میگفتم خدایا میشه این روزها تموم شه؟ 

شد....

تو از دل این سختی کلی تجربه به دست میاری که میشه توشه ی راهت و توی زندگیت پیاده میکنی.

ما ها چون سختی کشیدیم،توی ازدواج بعدی قدردان تر و تاب آور تر و  عاقل تر وشکرگزار تر میشیم.

مادرتم نگرانه.تو به دل نگیر. 

نشناخته اصلا اسم ازدواج میاد از استرس میمیرم خیلی عذاب و بدبختی کشیدم بعدش هم دوست ندارم توضیح بدم ب ...

میفهمم عزیزم چون آدم وقتی جواب رد بشنوه دلش میشکنه.

ولی اینجوری همه فرصت ها رو از خودت میگیری، حالا یکی دوتاشونو قبول کن شاید مرد خوبی بودن

تو همین نی نی سایت خیلیا میگن از شوهرامون راضی هستیم آدم باورش نمیشه. چون ماها با آدم بد زندگی کردیم فکر میکنیم همه همینن ولی این تفکر غلطه

ممنون گلم به نظرتون به اطرافیان بگم جداشدم ممکنه برام مرد بچه دار معرفی کنند؟ازین موضوع میترسم و اگر ...

نه بابا از این فکر ها نکن

قاضی دادگاه اون موقع بهم گفت طلاق بگیری باید منتظر بمونی ببینی کدوم پیرمرد زنش میمیره بیاد بگیرتت.حالا من ۲۰ سالم بودا

با این حرفش خیلی گریه کردم....حرفشو بزرگ نوشتم توی دفتر یادداشتم...برای این که همیشه یادم بمونه....برای اینکه تلنگر باشه برام.

نه همشون مجرد بودن‌.بعضیا کلی التماس میکردن جواب بله بگیرن،بعضیا تا میشنیدن جدا شدم محترمانه میرفتن، چند نفر هم خیلی احساسی بودن و مثلا میخواستن مرهم رنج های من باشن.

ولی من احساسی تصمیم نگرفتم با اینکه احساس تنهایی و نیاز به دوست داشته شدن داشتم.

باید پوست کلفت باشی،ممکنه حتی پدرمادرت زخم زبون بزنن بهت.ولی نباید دوباره هول بشی باید خودت مسؤولیت زندگیتو به عهده بگیری

نه بابا از این فکر ها نکنقاضی دادگاه اون موقع بهم گفت طلاق بگیری باید منتظر بمونی ببینی کدوم پیرمرد ...

الان چند سالتونه و چند سال بعدش ازدواج کردید؟

چرا اون قاضی به خودش اجازه داد اینو بگه😑😑مگه شناسنامه‌تون سفید نشد؟

چقدر بد مشکلتون چیه

مشکلات زیاد.سختیای وحشتناکش گذروندم.بددل شکاک بددهن خسین وسواس فکری..و از نظر بدنی ضعیف تنبله

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مشکلات زیاد.سختیای وحشتناکش گذروندم.بددل شکاک بددهن خسین وسواس فکری..و از نظر بدنی ضعیف تنبله

ازدواج سنتی داشتی؟دوره نامزدی یا آشنایی قبل عقد داشتین ؟اون موقع نتونستید بشناسیدش؟ مشاوره ای چیزی نرفتید که اصلا بهم میخورید یا ن؟راستش من ازدواج اولم خودش تو دوره نامزدی قشنگ نشون داد اما من احمق بودم و ادامه دادم باهاش 

ازدواج سنتی داشتی؟دوره نامزدی یا آشنایی قبل عقد داشتین ؟اون موقع نتونستید بشناسیدش؟ مشاوره ای چیزی ن ...

نه اصلا ما دوران نامزدی بیشتر دوماه نداشتیم اصلا هبچ رابطه صمیمانه ای نداشتم.ی جورای انگار خودم سپردم سرنوشت.بنظرم رسبد بهترین کیس ازدواجمه هم از نظر مالی هم شخصبت خانوادگی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واقعا ؟ منم جدا شدم یه پسر دارم هشت سالشه پسر مجرد اومده خواستگاریم

بنظر من کسی که تو شرایط خودت باشه سازگاری بیشتری داره واسه من البته شاید شرایط فرق می‌کرد انگار حس می‌کرد به اون چیزی نمیشه با این جدایی این منم که فقط ضرر میکنم...

منم ازدواج دوممه

همسرم اولم رو متاسفانه از دست دادم با یه بچه ی یک ساله 

بعد هفت سال دوباره ازدواج کردم با کسی شرایطش مثل خودم بود 

منم خواستگار مجرد خیلی داشتم ولی میخواستم یکی باشه مثل خودم توی همین موقعیت 

تا الان هم زندگیم خوبه خداروشکر 

همسر اولم خیلی خوب بود 

ایشون هم همینطور 

لایک ها رو رُند میکنم🤭