2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دومشونه میشه بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 48 پست
منم از همین میترسیدم.منم توی نامزدی جدا شده بودم ولی تمام خواستگارام پسر مجرد بودن که من قبول نکردم، ...

همسرتون هم تو عقد جدا شده؟

ازش راضی اید؟

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون هم تو عقد جدا شده؟ازش راضی اید؟

نه سه سال زندگی کرده بود

ببین در کل راضی ام. هیچ وقت سرکوفت بهم نزده.

ولی همون اشتباهات ازدواج اولش رو توی رابطه با من هم داشت، خیلی سختی کشیدم تغییرش بدم،ولی خب قدرمو بیشتر میدونه .میگن زن دوم عزیزتره. هیچ وقت حاضر نیست منو از دست بده.

ولی بهت پیشنهاد میکنم درست تحقیق کنی.

چون هیچ زنی از خوشی در نمیاد بره.حتما مشکلی داشته

خداروشکر برای من هم متاسفانه فامیله

من بعد بیست سال طلاق سه سال پیش ازدواج کردم خوبه مهربونه اصلا از گذشته نمیپرسه اشتباهاتی که با اولی داشت جبران میکنه میدونم حسابی دوراشو زده بهتر من پیدا نکرده هوامو داره تو هم نترس هیچی نمیشه 

توقع رنج است 

من ازدواج دوممه بعد ۶ سال مجدد ازدواج کردمهمسرم مجرد بودالان ۷ سال میگذره دوتا بچه دارمخداروشکر راضی ...

چطور تونستی بشناسی که مرد خوبیه ؟

من هرچی خواستگار دارم رد میکنم میترسم از ازدواج مجدد 

نه سه سال زندگی کرده بودببین در کل راضی ام. هیچ وقت سرکوفت بهم نزده.ولی همون اشتباهات ازدواج اولش رو ...

من برعکس شما

دلم میخواد با مجرد ازدواج کنم

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

همسرتون هم تو عقد جدا شده؟ازش راضی اید؟

پستت رو‌خوندم

تو خودت شرایطت خوبه.مطمئن باش بهترین خواستگارها برات میان و هیچ فرقی با دختر مجرد نداری.

چون اون موقع که من توی عقد جدا شدم خیلی گریه میکردم میترسیدم از نگاه مردم‌.ولی اتفاقا بیشتر هوامو‌ داشتن و میگفتن لیاقتت بیشتره و اتفاقا خواستگارام بیشتر هم شد

ولی خیلی وسواس به خرج دادم توی انتخاب دوباره،خواستگارامو میبردم مشاوره، بازم توی زندگی سختی کشیدم نه که همه چیز گل و بلبل باشه.ولی خب هزار برابر شوهرم بهتر از قبلیه

یعنی نشناخته رد میکنی؟یا با دلیل؟

نشناخته اصلا اسم ازدواج میاد از استرس میمیرم خیلی عذاب و بدبختی کشیدم بعدش هم دوست ندارم توضیح بدم به طرف مقابل که من بچه دارم پ و جدا شدم و از این مدل حرف ها

پس از ۶ سال ازدواج مجدد کردم

رییسم بود

تنها ایرادش؛ داشتن ی دختره ۱۱ ساله است ک بشدت لوسه 

۹ ماه از ازدواج ام میگذره

تنها ناراحتی های ایجاد شده بابت دخترش بوده

خودش مرد خوبیه

اصلا با قبلیه قابل مقایسه نیست

من تو فراینده جدایی هم ب ازدواج مجدد فکر میکردم

چون در کل ازدواجی بودم

و مثل خیلی‌ها ک تو ازدواج دوم شدیدا استرس دارن

من بدون ترس انجام دادم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
پس از ۶ سال ازدواج مجدد کردمرییسم بودتنها ایرادش؛ داشتن ی دختره ۱۱ ساله است ک بشدت لوسه ۹ ماه از ازد ...

خوشبخت بشی عزیزم.

با دخترت هم مهربون باش براش مادری کن.به مرور قدرتو میدونه الان شاید زیاد درک نکنه.