2777
2789
عنوان

ناباروری💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
حکمتی توشه من خالم چندین سال بچه دار نمیشد اینقد خرج کرد و دارو و دکتر اخرشم آی وی اف کرد الان بچش 8 ...

یعنی چی عذابه؟؟

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدتو از دس نده توکلت ب خدا باشه من بعداز8سال خدا بهم بچه داد

وای ۸ سال

خیلی زیاده

اصلا دلم نمیخواد اینقدر طول بکشه

طاقت نمیارم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

انگار بری خیاطی   پول بگیره  لباس  تحویل  نده 

لعنتی ها  شما   اول بچه را بدید  بغل  مادرش  بعد پول بگیرید

کسی را می شناسم ده سال است دار   و ندارش را داده  ولی هیچی به هیچی 

چجوری این پول ها از گلوشون پایین میره؟؟؟

الان میگی یک ساله اقدامم نه؟؟من پنج سال تمام مناظر بودم تمام دکترها جوابم کرده بودن خدا معجزه کرد ال ...

۲ ساله

خیلی ازش خواستم

نماز شب میخوندم تو دل شب ازش میخواستم

از اهل بیت خواستم نذر و نیاز کردم ولی نشد که نشد

چرااا عذاب

جوریه که همه فامیل راجبش حرف میزنن

چون همین یه بچه هست اینقد هرچی خواسته بهش دادن هرچی ببینه میخواد خونه هرکی بره هرچی هست و نیست برمیداره میگه مال منه به مادر و پدرش اصلا مامان بابا نمیگه اسمشون رو صدا میزنه کتک میزنه تو روی اونا برمیگرده همش یا اونا درحال زدن به بچه هستن یا این به اونا کلا سیستم نرمالی ندارن 

نمیتونی آی وی اف انجام بدی ؟

همسرم کاملا مخالفه

میگه خدا بخواد بده میده

کلا خیلی موافق دکتر رفتنم نیست

منم همه دکترا رو خودم رفتم تنها و از حقوق خودم پولشو دادم

ببخشید عزیزم یه دکتر خوب میشناسم ک خیلی خوب بوده خورشید عراقی اصفهان سخت نوبت میده ولی کارش درسته

من اصفهان نیستم