2777
2789
عنوان

ناباروری💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
وای ۸ سالخیلی زیادهاصلا دلم نمیخواد اینقدر طول بکشهطاقت نمیارم

بچه دار شدن ی زمان بندی داره ک فقط خدا میدونه کی هس

یکی از اقوام ما بعداز18سال بچه دار شده والان س تاپسر و دوتا دختر داره

پس ب زمانبندی خدا شک نکن

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

جوریه که همه فامیل راجبش حرف میزننچون همین یه بچه هست اینقد هرچی خواسته بهش دادن هرچی ببینه میخواد خ ...

وااا چه عجیب

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه تلگرام اقدام ب بارداری و نازایی دارم خاستی درخاس بده اضافت کنم

ممنون بانو جان تلگرام ندارم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

عکس رنگی انداختی؟ قرص اوابوست خوردی؟

نه گفتن زوده

ولی همه ازمایشات و انواع سونو و پاپ اسمیر و همه چیو دادم

ازمایش ذخیزه تخمدان و هورمونی و ....

این قرصه هم خیلی اشناست شاید خورده باشم. واسه چی خوبه؟

بچه دار شدن ی زمان بندی داره ک فقط خدا میدونه کی هسیکی از اقوام ما بعداز18سال بچه دار شده والان س تا ...

به خدا میگم یه نشونه ای نشونم بده که حداقل بفهمم صدامو میشنوی بتونم راحت تر صبوری کنم

اینجوری خیلی سخته

نه گفتن زودهولی همه ازمایشات و انواع سونو و پاپ اسمیر و همه چیو دادمازمایش ذخیزه تخمدان و هورمونی و ...

وا کی گفته عکس رنگی زوده؟؟ من بعد یک سال اقدام چون ازمایشامون سالم بود رفتم و بعد ۵ ماهش باردارشدم.اوابوست هم برا تقویت تخمک هاست 

به خدا میگم یه نشونه ای نشونم بده که حداقل بفهمم صدامو میشنوی بتونم راحت تر صبوری کنماینجوری خیلی سخ ...

توکل ب خدا کن

ی روزی دلت واس این روزا تنگ میشه

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

وا کی گفته عکس رنگی زوده؟؟ من بعد یک سال اقدام چون ازمایشامون سالم بود رفتم و بعد ۵ ماهش باردارشدم.ا ...

ینی چون عکس رنگی گرفتی حامله شدی؟؟

نمیدونم اخرین دکتری که رفتم اینو گفت.

انگار میخوان پاگیرت کنن پیش خودشون. هی عیب و ایرادای دیگه میذاشت روم. سعی میکرد به هربهانه ای همه چیو بندازه عقب و دوباره ویزیت بگیره‌. تازه چقدرمممم معروف بود.

توکل ب خدا کنی روزی دلت واس این روزا تنگ میشه

💔🥲

من که در اوج ناراحتیمم همش میگم خدایا شکرت که با بدتر از این امتحانم نکردی. همش دعا میکنم آنچه الان دارم رو خدا ازم نگیره.

شما هم برام دعا کنین نی نی سایتی های عزیز

ینی چون عکس رنگی گرفتی حامله شدی؟؟نمیدونم اخرین دکتری که رفتم اینو گفت.انگار میخوان پاگیرت کنن پیش خ ...

اره احتمالا. دوستمم ۳ سال تو اقدام بود و بعد عکس رنگی پریود دومش باردار شد

اره احتمالا. دوستمم ۳ سال تو اقدام بود و بعد عکس رنگی پریود دومش باردار شد

خیلی درد داره میگن. درسته؟

💔🥲من که در اوج ناراحتیمم همش میگم خدایا شکرت که با بدتر از این امتحانم نکردی. همش دعا میکنم آنچه ا ...

ان شاالله ب زودی دامنت سبز ش وطعم مادرشدن رو بچشی

آیه ی ۳۸ سوره آل عمران که دعای حضرت زکریا برای بچه دار شدن هست را در سجده آخر نمازهای واجبتون بخونید هم خودتون هم شوهرتون و حتی المقدور نمازها را اول وقت بخونید ان شاءالله جواب میده من خودم برای هر ۴ فرزندم قبل از بارداری خوندم به چند نفر هم توصیه کردیم اکثرا جواب داد.