2777
2789
عنوان

ناباروری💔🥲

261 بازدید | 43 پست

خدا رو بابت خیلییی از نعمتایی که داده همش شکر میکنم...

خیلی مهربونه و بهم خیلی چیزا دادم...

ازش میخوام نعمتامو ازم نگیره‌...

ولی این بچه دار نشدن، این چشم انتظاری هر ماهه، این حسرتی که با دیدن بچه های مردم به دلم میفته، برق چشمای شوهرم وقتی بچه ی خواهرشو بغل میکنه، اشکای خودم که شدن رفیق همیشگیم، یخ کردن بدنم هرماه وقتی میفهمم پریود شدم، بغضم از دیدن مامانایی که نوزادشونو به خودشون میچسبونن و قربون صدقشون میرن، خیلی سخته خیلی....

خسته ام از دکتر رفتن، از پولایی که دادم پای ویزیت و دارو و آمپول و همشونو انگار باد هوا بود.... خسته شدم از نذر و نیاز و نماز و چله و سوره....

خسته شدم از این ناباروری ای که علتش ناشناخته است...

خدا شکرت❤️عاشقتم❤️خیلی بهم نعمت دادی❤️

ولی فقط خیلی خسته ام خیلی...😢💔

قدر بچه هاتونو بدونین مامانا🥲💔

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔😔چن سال اقدامی؟

۲ سال

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

چن وقته اقدامی مشکلتون چیه

۲ سال

اخرین دکتری که رفتم گفت علتش ناشناخته س و مشکل خاصی پیدا نکرد

همش داروهای هورمونی میدن که ادمو داغون میکنه

حداقل کاش وقتی کارشون نتیجه نمی گیره پول را برگردوننچجوری خورده شون میشه؟؟

🥲

الان میگی یک ساله اقدامم نه؟؟

من پنج سال تمام مناظر بودم تمام دکترها جوابم کرده بودن 

خدا معجزه کرد الان دخترم نمیخوابه من بخوابم دارم بی خوش میشم 

فقططططط خدا باید بخواه 

از ته دل ازش بخواه میده میده مبده

من نباید اینو میخوندم ولی

چرا؟