یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واسه عفونت قارچی هر ۳ روز به سهروز قرص فولکونازول ۱۵۰ بخورید ۴ تا بسه.واسه عفونت بد بو با خارش دوتا قرص آزیترومایسن ۵۰۰ رو باهم بخورید.قرصا رو بلا فاصله بعد از غذا وشب بخورید.بعد از خوردن قرص نیم ساعت بشینید .نخوابید وتحریک نداشته باشید.اصلا واصلا از نوار بهداشتی مشبک استفاده نکنید .همین ساده هارو استفاده کنید.واسه قسمت بیرون واژن هم پماد تریامسیلون ان ان استفاده کنید.شلوار ولباس زیر که جنسش پلاستیک یا خیلی کشی باشه نپوشید.دسشویی میرید با یه دستمال نخی یا همونا که ازش توی آشپزخونه استفاده میشه که جنسش رو نمیدونم چیه خودتونو خوب خشک کنید.دستمال دستشویی خودش هزار جور میکروب وبیماری داره.استفاده نکنید.شیرینی وشکلات زیاد نخورید تا عفونت قارچی نگیرید
ممنون عزیزم آخه ۸ ساعته میخورم بعد یدونه اش مثلا ۱ شبه خب من خوابم بیدار میشم میخورم و میخوابم به نظ ...
ترشح سبز عفونت قارچی هست.فلوکونازول بخور.هر سه روز به سه روز.۴ تا بسه.مترونیدازول هم ۱۲ ساعت بخور ۵۰۰ یا دوتا ۲۵۰ باهم.بقیه موارد رو هم که گفتم رعایت کن.شیرینی زیاد نخور.یه آزمایش واسه دیابت هم بده