2777
2789
عنوان

کیا طلافروشی دارن

221 بازدید | 26 پست

این همه طلا تو مغازه هست همش، برا صاحب مغازه هست؟ بعد میشه برا خرید طلا هم سر مشتری کلاه گذاشت؟ رفتم بخرم اول یه قیمتی گفت هی گفتم کمتر همین طور سه ملیونی کم کرد یعنی این همه سود داره 

سود داره خدا تومن اکثرا هم کلابردارن واسه همینه پولدارن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نمیشه چطوری حساب میکنن

چراکاری نداره

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

پسر خاله من طلافروشی خیییییلی هم مشتری داره . وضع مالیش خوبه ولی میگه روانم داغون شده . هرکی میاد یه چیزی میگه . مثلا مشتری اومده یه کار خاص برداشته با کلی نگین و اجرت بالا میگم قیمتش میشه این . میگه طلا که گرمی ۷ میلیونه تو چطوری حساب کردی شد این قیمت . فکر میکنن طلا ۴ گرمی بردارن ضربدر قیمت طلا ۷ میلیونه میشه ۲۸ میلیون . یا فکر میکنن اجرت کار تو جیب من میره مالیات تو جیب من میره . یا میان درخواست طلای قسطی میکنن میگن تو که این همههههه طلا داری چرا قسطی نمیدی . انگار شب خوابیدم صبح پاشدم زیر بالشم این همه طلا دراومده 

پسرخالم خونه و ماشین و زمین کشاورزی و همه پس اندازش رو داد واسه این مغازه . تقریبا سال ۸۸ 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

این چه مزخرفیه که می گید طلافروشی کلاه بردارن

برام سوال شد اولش گفت 27تومن بعد گفت صبر کن حساب کنم دوبار گفت 25ونیم گفتم تخفیف گفت 24ونیم بعد دوباره گفتم کمتر گفت 23و نیم دیگه 23دادمش حتما سود داشته این همه  که تخفیف داده بعد اومدم خونه آنلاین حساب کردم میشد 22ونیم. 

پسر خاله من طلافروشی خیییییلی هم مشتری داره . وضع مالیش خوبه ولی میگه روانم داغون شده . هرکی میاد یه ...

تو روستا مغازه داره؟ اینو دیگه همه میدونن طلا اجرت ومالیات داره. بحث من سر چیز دیگه هست میگم چطور  این همه تخفیف داده یعنی این همه سود داشته یه طلای دو گرمی. کامت قبلی بخون

تو روستا مغازه داره؟ اینو دیگه همه میدونن طلا اجرت ومالیات داره. بحث من سر چیز دیگه هست میگم چطور ا ...

نه روستا چیه . خیلیا گفتن طلافروشا کلاهبردارن گفتم ما از این چیزا سر درنمیاریم تهمت میزنیم . مثلا اجرت یه طلای ظربف و خاص و کارشده با اجرت یه گوشواره خیلی فرق میکنه . بخاطر همین قیمت ها متفاوتند . اجرت و مالیات که تو جیب فروشنده نمیره . 

درباره شما نمیدونم مشکل از کجا بوده اشتباهه دیگه ممکنه یه جایی تو محاسبات اشتباه شده درباره اصلاحش کرده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید