2777
2789

دوستان من هروقت خونواده همسرمو دعوت میگیرم مثلا شام ساعت ۱۰شب میان ۱۱.۳۰میرن دست به سیاه و سفیدم نمیزنن.دیروز دعوتشون کردم ساعت ۱۰.۳۰اومدن مادرشوهرم گفت حالم خوش نبود پدرشوهرت گفت نریم گفتم نه بد میشه با یه حالت منتی که لطف کردن اومدن.بعد امروز از ظهر بلند شده از تهران تا کرج رفته مهمونی بدون اینکه حالش بد بشه.واقعا بااین رفتارشون منو نادید میگیرن با اینکه تو دعوتیام با یه بچه کوچیک و با اینکه شاغلم و دانشگاه هم دارم کلی براشون تدارک میبینم.شوهرم حقو میده به خونوادش یبار زنگ میزنم دعوت میکنم یبارم ساعت ۱۰زنگ میزنیم پس چرا نمیاین اونام با یه حالت منت دار میان

خب دعوت نکن مگه مجبوری؟؟ درک نمیکنم

بخدا مازوخیسم فقط اینکه خودتو با تیغ خط خطی کنی نیست اینکار تو هم با وجود شاغل بودن و درس داشتن مصداق بارز خودآزاریه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب حس میکنم ماهی یکی دوبار باید دعوتشون کنم خونه پسرشون

نه عزیزم لازم نکرده

خودم برای دوماه همزمان هم کارمند بودم هم دانشجو رسما سرویس شدم استعفا دادم

تازه منی که کارامو مامانم میکرد اتاقمو تمیز میکرد غذامو میپخت مجردم

تازه من مثل تو شوهر و بچه هم ندارم 

چرا با خودت اینکارو میکنی؟؟ به نظرم انقدر دعوت نکن که یا خود شوهرت دعوتشون کنه یا خودشون زنگ بزنن بگن دلمون تنگ شده میخوایم بیایم

عبرت بگیر خواهشا

ادم مهمونی میگیره دو ساعت بهش خوش بگذره نه اینکه انقدر اذیت بشه

دیگه خودت میدونی 

چی بگم والا شاید خودتم خوشت میاد سختی بکشی

سختی فیزیکی منظورم نیست به لحاظ روحی میگم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕