2777
2789

خیلی از این خانومای سایت و رو دیدم که اصلا نا امید ... 

از زندگی خسته .. سنی هم ندارنا ولی خودشون و باختن 

هی میگن جز بچه داری چه کار کنیم و حوصله مون سر رفته و ...

ببینید عزیزان کسی خوشبخت به دنیا نیمده 

درسته خانواده میتونن موثر باشن وضع مالی میتونه موثر باشه ولی هیچ چی جلو دار اراده ی آدمیزاد نیست ...

آدم هر کاری بخواد میتونه انجام بده 

آقا الان هر چند سالت که هست 

اگر واقعا دلت میخواد زندگی تو عوض کنی هنوزم دیر نیست 

مسیر زندگی ما آدما دست خودمونه

مثلا فرق شما با اون خانم موفق در زمینه علمی چیه ؟؟ 

کاری به سهمیه و پول و پارتی ندارم 

بیاین از جنبه مثبتش ببینیم 

اون آدم جوونی شو گذاشته و سختی کشیده که الان جایگاه اجتماعی داره 

الان زندگی مورد علاقه ی خودشو داره 

وقتی اون تونسته چرا شما نتونی؟

نیاید بگید نه ما ایکیو مون بالا نیست و ...

اتفاقا ایرانی ها در رتبه بندی ایکیو رتبه سوم جهان رو دارن 

یعنی ایرانی جماعت ذاتش باهوشه 😉

من پیشنهاد خودم اینه که اونایی که تحصیلات دانشگاهی رو ادامه ندادن تو اولین قدم برن ادامه بدن !

هر کی میگه دانشگاه بدرد چی میخوره ؟ حرف اشتباهی میزنه

ببینید محیط دانشگاه خوب رشته ی خوب زندگی شما رو عوض می‌کنه ! باعث میشه با آدمایی رفت و آمد کنید که روی شخصیت شما بشدت تاثیر گذارن 

با استاد هایی کلاس داری که بهترین استاد های ایران و یا حتی جهان هستن 

خب قاعدتاً همچین شرایطی زندگی آدم و زیر و رو می‌کنه !

جایگاه علمی هر کجای دنیا جایگاه اجتماعی هم میاره 

اگر الان لیسانسی ، برو ارشد تو بخون 

اگر الان ارشدی ، برو دکتری تو بخون

نگو وقتش نیست 

بچم نمیزارع 

به این فکر کن این بچه وقتی بزرگ بشه به همچین مادر تحصیل کرده ای می باله..

قدم دوم حتما یه هنری یاد بگیرید حتماااا

اصلا خانوم خونه دار مگه میشه هنر نداشته باشه ؟؟؟ 

خطاطی ، طراحی ، کالیگرافی ، کیک پزی ، خیاطی ، شمع سازی ، سفره آرایی ...

ببنید الان جوری شده که شما میتونید با گوشی کل این کلاسا رو بگذرونید ...

من خودم دوره گلدوزی شرکت کردم تو ایتا با ۸۰ هزار تومن بهترین هارو یاد گرفتم 

(دوست داشتید لینک شو براتون می‌فرستم با قیمت های کم کلی دوره های خوب دارن)

شما باید یه مامان سر زنده باشید 

مامانی که اول از همه باید به خودش برسه تا بتونه با حال روحی خوب به خانواده اش برسه ..

یه هنری یاد گرفتی ؟؟ 

برید زبان بگیرید نگید از من گذشته !

باور کنید من خودم دوره مکالمه رو از توی همین گوشی ها یادگرفتم (اینم اگر دوست داشتید لینک شو بهتون میدم استاد باوجدانیه خوب درس میده با هزینه کمتر از بیرون ) یا مثلا برنامه شیوا رو ریختم رو گوشیم ی هزینه اشتراک زدم از همون جا استارت زبان و زدم ...

شما دیگه الان تو هر سطحی باشی زبان یادگرفتن دیگه شده الویت اونم با این پیشرفت چشمگیری که این چند سال اخیر داشته ...

شده روزی نیم ساعت وقت بزارید زبان بخونید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدم بعدی : ورزش کنید ! هزینه باشگاه نداری ؟ فداسرت صبحا وقتی بچه ها خوابن نیم ساعت برو تا سر کوچه پیاده روی کن یه نون تازه بگیر بیا 

باور کنید همین نیم ساعت چه کارا که نمیکنه ... از بیماری قلبی و ریوی و ... همه اینا جلوگیری می‌کنه 

اصلا روح تو جلا میده 

قدم بعد : کتاب بخونید مامانا

کتاب خوندن خیلییییییی خوبه 

من خودم به شخصه تو یه هفته ۶ الی ۸ تا کتاب میخوندم اونم نه ۱۰ ، ۲۰ صفحه ای .. بعضا تا ۲۰۰ صفحه کتابه 

اونم نه درسی !

روانشناسی میخونم ، روانشناسی کودک ، همسر و کلا کتابی که بدرد زندگی م بخوره 

به نظر تون چرا اینقدر دعوا و طلاق و اینا زیاد شده ! همیشه هم از مشکلات نیست گاهی اوقات زن و شوهر بلد نیستن باهم چطور رفتار کنن 

یه حرف کوچیک ختم میشه به جاهای بد ...

من یه کتاب چند روز پیش خوندم با عنوان ( مردان ، عاشق اینگونه زنان اند ، از خانم زمانی ) باور کنید خیلی نکات خوبی داخلش گفته شده 

حتی من میگم برای دختر خانوم هایی که دم بخت هستن خوندنش واجبه ...

کتاب خوندن خیلی میتونه دید شما رو عوض کنه 

در نهایت مامانا

خودتون و درگیر روابط خواهر شوهر و مادر شوهر اینا نکنید من خودمم زخم خورده ام ولی باور کنید دنیا ارزش نداره 

عوضش روی خودتون سرمایه گذاری کنید 

باور کنید حال روحی تون خیلی بهتر میشه 

نگو دیره نگو از من گذشته شما هنوز فرصت زندگی کردن داری 

نزار زندگیت یه روند یکنواخت و طی کنه 

در آخر سوالی بود در خدمتم ❤️🌱

در نهایت ماماناخودتون و درگیر روابط خواهر شوهر و مادر شوهر اینا نکنید من خودمم زخم خورده ام ولی باور ...

فداتشم من لیسانس دارم دیگه ادامه ندادم . اما بقیه کارها رو انجام میدم البته ورزش هم نمیکنم فقط عصرها میرم پیاده روی. نمیدونم حالا فایده داره یا نه. 

اما واقعا در مورد گزینه آخر باور کن که ما درگیر نمی‌کنیم اونها خودشون رو میندازن وسط و جنجال و چالش درست میکنن راستش اگر واکنش نداشته باشی و سکوت کنی همش ادامه میدم و این چرخه قطع نمیشه اگر هم از حریم خودت دفاع کنی چشم بسته میگم که امکان نداره ناراحتی پیش نیاد حتما قیافه میگیرن ماجرا رو کش میدن

فداتشم من لیسانس دارم دیگه ادامه ندادم . اما بقیه کارها رو انجام میدم البته ورزش هم نمیکنم فقط عصرها ...

قربونت برم درسته نمیشه بی تفاوت بود ولی خیلی هم درگیر ماجرا نکن اگر قضیه رو کش میدن خودت سعی کن تمومش کنی ببین آرامش ذهنی تو خیلی مهمه ...

ببین من خودمم تجربه کردم یکی میاد یه حرفی میندازه وسط تا چند روز اعصاب منو همسرم و می‌ریزه بهم بچه ها هم دیگه جرات ندارن چیزی بگن خلاصه کل خانواده می‌ریزه بهم ، شما مادر خانواده ای .. سعی کن تا میتونی از این حرفا و ... دوری کنی برای آرامش زندگی خودت ...

به ارشد هم فکر کنید ، دانشگاه سرگرمی خوبیه 🥰 والا آدم یه رشته رو شروع می‌کنه باید تا تهش بره😉 هر چقدر مشغول تر باشی از این حرفا و تفکرات هم دور تری چون وقتی نمیمونه بخوای حرفای کش دار شون رو تحلیل کنی😅

قربونت برم درسته نمیشه بی تفاوت بود ولی خیلی هم درگیر ماجرا نکن اگر قضیه رو کش میدن خودت سعی کن تموم ...

بله عزیزم من درگیر نیستم گلم یه دو سه سالی هست که به نتایج بالا دست پیدا کردم🤣 کلا نظرمو گفتم که گاهی وقتا بقیه مراعات نمیکنن و مدیریت شرایط سخت میشه. منظورم این بود . اما کاملا حق با شما بود موافقم

خیلی تاپیک خوبیه کاش از این نصیحتا باشه اینجا همیشه 🥰✨

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم چه تاپیک خوبی ، من میخوام کلاس آشپزی و شیرینی پزی برم ترجیحا دوره های تفکیک شده داشته باشن و حتما لوازم و امکان اجرا برامون سر کلاس باشه، مدرک هم بدن اصالتش خیلی مهم نیست

آکادمی سراغ دارید ؟ 

من خودمو درگیر چی کنم تو ی خونه ای دارم زندگی میکنم ک همسزم نسبت بهم سرد شده چون اخیرا دعوا خیلی شدیدی داشتیم الان ۱ ماه جاشو از من جدا کرد اگه من برم کنارش بشینم پا میشه میره اگه ازش ی سوال بپرسم با لحن محترمانه خیلی بد جوابمو میده ید نمیده همین امشب برگست بخاطر ی شیشه شیر نشستن گف کی از شرت راحت میشم هر شب قبل خواب دلمو میشکونه اینم بگم ک اصلا حرف زدن با لحن صمیمانه ام روش تاثری نداره میرم بغلش کنم منو پس میزنه خیلی دلمو شکوندع

قدم دوم حتما یه هنری یاد بگیرید حتماااااصلا خانوم خونه دار مگه میشه هنر نداشته باشه ؟؟؟ خطاطی ، طراح ...

عزیزم لینک کانال ایتا رو بفرس برای کارای هنری

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀