2777
2789
عنوان

دوست داری زندگی تو عوض کنی🤔 بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 35 پست
عزیزم چه تاپیک خوبی ، من میخوام کلاس آشپزی و شیرینی پزی برم ترجیحا دوره های تفکیک شده داشته باشن و ح ...

عزیزم برای آشپزی نه 

ولی این کانال و ببینید تو ایتا 

من پکیج نان و شو شرکت کردم خیلی خوشم اومد برای کیک هم میزارن  

قیمت هاشون هم مناسبه منتها نمی‌دونم مدرک میدن یا نه یه سری از دوره هاشون رو میدن

درخواست بدید براتون بفرستم اینجا نمیاد 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برای آشپزی نه ولی این کانال و ببینید تو ایتا من پکیج نان و شو شرکت کردم خیلی خوشم اومد برای کی ...

ممنونم عزیزم ، درخواست دادم بهتون

مامان برای یادگیری زبان عربی پیشنهادی دارید؟ من سه تا بچه دارم دانشجو او از دو ماه آینده هم مرخصی ام تموم میشه باید برگردم سر کار ، نمیتونم کلاس شرکت کنم واقعا ، پیشنهادی دارید

چقدر الان احتیاج داشتم این حرفا رو بشنوم...دلم خیلی شکسته کلی گریه کردم خستم از زندگی انگار افسرده شدم همش کمبود های زندگیمو میبینم ناشکر شدم انگیزه هیچ کاری ندارم ..عزیزم اگ امکانش هست یه گروه بزن تو ایتا یا روبیکا..عضو بشیم باهم همره بشیم شاید تو نستیم از این زندگی کسل کننده نجات پیدا کنیم و بخودم‌ون بیایم قدر زندگیمون بدونیم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من خودمو درگیر چی کنم تو ی خونه ای دارم زندگی میکنم ک همسزم نسبت بهم سرد شده چون اخیرا دعوا خیلی شدی ...

ای بابا امیدوارم خیلی زود مشکل تون حل بشه من یه مشاور خیلیییی خوب میشناسم آنلاین هم میتونید تلفنی باهاشون صحبت کنید من یه بار حضوری رفتم پیش شون دو بار هم مجازی واقعا آرومم کرد و مشاوره های خوبی داد امتحانش که ضرر نداره یه بار باهاش صحبت کن راهنمایی ت کنه نزار بیشتر از این زندگیت سرد بره جلو ... 

تو گوگل بزن زینب مصلی نژاد ، کارشناسی ارشد روانشناسیه شماره یا سایت نوبت دهی ش هست آدم خوب و با وجدانیه پشیمون نمیشی

ممنونم عزیزم ، درخواست دادم بهتونمامان برای یادگیری زبان عربی پیشنهادی دارید؟ من سه تا بچه دارم دانش ...

عزیز دلم درخواست بدید من لینک یه موسسه رپ براتون بفرستم ، قم هستن آدمای درستی هم هستن من مکالمه های زبان شونو شرکت کردم ،مکالمه عربی هم دارن ، نمونه تدریس گذاشتن ببینید راضی هستید ! مدرک هم میدن اگر دید و حالا راضی نبودید بگید من از استادم پرس و جو کنم آنلاین جایی میشناسه برای مکالمه ، ولی فکر میکنم اینو ببینید خوشتون بیاد ، درخواست بدید براتون بفرستم 

چقدر الان احتیاج داشتم این حرفا رو بشنوم...دلم خیلی شکسته کلی گریه کردم خستم از زندگی انگار افسرده ش ...

عزیزدلم این روزا هم میگذره نگران نباش ... 

خیلی موافق گروه نیستم 😂 ولی اگر دوست داری میتونی هر وقت دلت خواست تو یکی از تایپیک هام بیای و باهم حرف بزنیم یا نه اگر دوست داشتی آیدی ایتا مو میدم اونجا لینک کلاسایی ک ببینم به دردت میخوره برات می‌فرستم استفاده کنی . به شرط این که خونه باشم و بچه ها اذیت نکنن من سرم خلوت باشه 😅

قشنگم در خواست مو قبول کن برات بفرستم

قبول کردم🌹

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

عزیزدلم این روزا هم میگذره نگران نباش ... خیلی موافق گروه نیستم 😂 ولی اگر دوست داری میتونی هر وقت د ...

یاشه عزیزم مچکرم 😘

ای بابا امیدوارم خیلی زود مشکل تون حل بشه من یه مشاور خیلیییی خوب میشناسم آنلاین هم میتونید تلفنی با ...

سلام عزیزم خوبی هزینه مشاوره آنلاینش چقدره

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به روی ماهت هزینه ۴۵ دقیقه گفت‌وگو تلفنی شده ۵۰۰🥲 یه مقدار شاید زیاد باشه ولی خب کارش حرف ندار ...

خیلی خوبه به نظرم والا من چندسال پیش بایکی صحبت کردم ۱۵۰تومن بود اون موقع.

الان نگاه کردم متاسفانه روزای زوج نوبت داره ک شوهرم خونه است باید منتطرشم تایک هفته دیگه که شوهرم روزهای زوج میره سرکار

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دمتون گرررممم❤️حرفاتون خیلی امیدوار کننده بود انشاالله از خدا هر چی میخواید بهتون بده چون تو این شرایط که خیلی از آدما نا امیدن این تایپیک امیدوار کننده محشرهههه🤩 

من یک سوالی داشتم من خودم قراره انتخاب رشته کنم برای دانشگاه به امید خدا رشتمم انسانیه  شما که آدم تحصیل کرده ای هستید میتونید راهنمایی کنید که کدوم رشته های دانشگاهی انسانی بازار کار خوبی داره بازار کاری که پذیرش زیاد نیروی انسانی داشته باشه و بدون پارتی  آدم بتونه با شانس بیشتری استخدام بشه جایی؟ میدونید الان دانشجو های کدوم رشته های دانشگاهی موقعیت شغلی بالایی دارن و دانشجو های دیگه غبطه میخورن ای کاش الان اون رشته رو خونده بودن؟ ❤️